1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. AVASHOW VÕITIS RAHVA SÜDAME I „Tantsud tähtedega“ avasaadet vaatas iga kolmas eestlane
AVASHOW VÕITIS RAHVA SÜDAME I „Tantsud tähtedega“ avasaadet vaatas iga kolmas eestlane

AVASHOW VÕITIS RAHVA SÜDAME I „Tantsud tähtedega“ avasaadet vaatas iga kolmas eestlane

TV3 „Tantsud tähtedega“ avashow vallutas Eestimaa – saadet nägi iga kolmas eestlane.

Foto: TV3

„Tantsud tähtedega“ avasaade jõudis kokku 283 000 televaatajani, kes jälgisid seda vähemalt 5 minutit järjest. Saadet nägi iga kolmas eestlane ning igal hetkel jälgis seda iga viies eestlasest televaataja.

Foto: TV3

„Oleme väga rõõmsad, et „Tantsud tähtedega” vaatajate poolt niivõrd soojalt vastu võeti. Tantsutähtede kaunid ja säravad etteasted sulatasid südamed ja kinnitasid, et head meelelahutust vajame me kõik. Oleme tänulikud kõigile, kes show´le kaasa elasid ja ka oma lemmiku poolt hääletasid, toetades Eesti Vähiliidule mobiilse kompuutertomograafi soetamist,” ütles TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur.

Foto: TV3

„Tantsud tähtedega“ produtsent Raivo Suviste tunneb samuti heameelt, et saade ülieduka alguse sai. „Rõõm vaatajate silmis on suurim tänu ning inspireerib nii osalejaid kui ka kogu muud meeskonda veel innukamalt jätkama,“ märkis Suviste.

Foto: TV3

Eelmise nädala saadete edetabelis  oli „Tantsud tähtedega” üldises vaatajate sihtrühmas teisel positsioonil. Kommertskanalite võrdluses oli „Tantsud tähtedega” kindel liider ja vaadatuim saade kommertskanalites.

Sel pühapäeval jõuab vaatajateni „Tantsud tähtedega“ teine saade, mille teemaks on Eesti muusika. iga täht saab valida oma lemmiklaulu, et selle saatel tantsunumber esitada. Ühtlasi langeb saatest välja kuuenda hooaja esimene tantsutäht.

Foto: TV3
  • „Tantsud tähtedega“ teine saade alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 20.00.
Head Uudised GoodNews