1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tantsud tähtedega
  5. Täna alustab TV3 otse-eetris saade „Tantsud tähtedega“
Täna alustab TV3 otse-eetris saade „Tantsud tähtedega“

Täna alustab TV3 otse-eetris saade „Tantsud tähtedega“

Täna alustab TV3 otse-eetris saade „Tantsud tähtedega“.  TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur soovib kõigile vaatajatele mõnusat ja positiivsetest emotsioonidest tulvil õhtut.

Signe Suur. Foto: TV3

Signe Suur kinnitab, et tantsusaate naasmine on väga oluline maamärk nii TV3 kui ka Eestimaa telepubliku jaoks. „Oleme väga rõõmsad, et saame televaatajatele pakkuda maailmatasemel meelelahutust ja mis eriti oluline – aidata koos heade eestimaalastega Eesti Vähiliitu, andes panuse tänuväärse ja ülimalt vajaliku mobiilse kompuutertomograarfi soetamise kampaania alguseks,“ tunneb heameelt Signe Suur. „Soovin kõigile vaatajatele mõnusat ja positiivsetest emotsioonidest tulvil õhtut! Täname südamest meie armastatud tähti nende usalduse ja pühendumise eest ning produtsent Raivo Suvistet ja kogu tema saatetiimi, kes on mitmeid kuid teinud ettevalmistusi, et tuua ekraanile sedavõrd suur teleshow!“

Foto: TV3

Suursaate juhid Eda-Ines Etti ja Jüri Pootsmann ootavad televaatajaid õhtusele saatele kindlasti kaasa elama. „Tantsusaadet on telemaastikule tagasi oodatud juba nii pikki aastaid. Lõpuks on ootamine läbi saanud! Saates on emotsioone ja ilu – ees ootab ideaalne pühapäevaõhtu,“ märgib Eda-Ines Etti. „Tantsusaade on glamuurne, särav ja ka väga põnev, sest viib tantsutähed tavapärasest mugavustsoonist välja ning loomulikult on show nädalale säravaks ja särtsakaks lõpetuseks,“ sõnab Jüri Pootsmann.

Maailmas enam kui poolesajas riigis rahvast vaimustavas tantsusaates pannakse tuntud eestlased paari Eesti parimate võistlustantsijatega, et hooaja lõpuks andekaim tantsupaar välja selgitada.

Tänases kuuenda hooaja esimeses saates tantsivad naistähed särtsakat Ladina-Ameerika tantsu tša-tša-tšaad, meestähed aga rahuliku loomuga ja liuglevat aeglast valssi. Uue hooaja avavad Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine, teisena astuvad tantsupõrandale Ruslan Trochynskyi ja Anabel Aunver, kolmandana Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan, neljandana Jüri Ratas ja Kristina Tarmet, viiendana Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus, kuuendana Juss Haasma ja Kerstin Kruuse, seitsmendana Kadri Tali ja Mairold Millert ning tänase saate viimase etteaste teevad villemdrillem ja Greta Korju.

Foto: TV3

„Tantsud tähtedega“ kohtunikud on Martin Parmas, Helen Klandorf-Sadam, Jüri Nael ning Tanja Mihhailova-Saar.

Televaatajad saavad telefoni teel oma lemmikule hääle anda, toetades seejuures Eesti Vähiliidu kampaania algust uue põlvkonna mobiilse kompuutertomograafi soetamiseks.

  • „Tantsud tähtedega“ alustab TV3 otse-eetris täna kell 20.00.
Head Uudised GoodNews