1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO I Telesaates “Ma näen su häält” asuvad teesklejaid tuvastama särtsakad naisbussijuhid
VIDEO I Telesaates “Ma näen su häält” asuvad teesklejaid tuvastama särtsakad naisbussijuhid

VIDEO I Telesaates “Ma näen su häält” asuvad teesklejaid tuvastama särtsakad naisbussijuhid

Sel pühapäeval asuvad telesaates “Ma näen su häält” televaatajat rõõmustama krapsakad arvajad ja koloriitsed tundmatud, kelle seas on andekad lauljad ja erakordselt osavad teesklejad. Värskendust saab ka taibukate nõunike meeskond, millega liitub televaatajate poolt kõrgelt hinnatud püsinõunik.

Foto: Kanal 2

Saate arvajatena panevad end sel korral proovile Soome bussijuhid Lea Hinnosaar ja Keiu Külv, kes lubavad panna mängu kõik, et paljastada ka kõige nutikamad teesklejad. Pikaaegsed sõbrannad tulid saatesse, et end argirütmist välja murda ning luua taas ühiseid mälestusi. “Tulime saatesse põnevuse, mitte auhinnaraha pärast,” sõnab Keiu.

Foto: Kanal 2

Ka nõuandjate seas on sel korral uued tuuled – esimest korda selle hooaja jooksul naaseb nõunikepaneeli humorist ja melomaan Mart Juur, kelle teravad tähelepanekud ja nutikad mõttevigurid võivad olla samaaegselt arvajatele abiks, kui viia nad sootuks eksiteele.

Foto: Kanal 2

Külalisnõunikuna liitub telemänguga armastatud laulja ja saatejuht Karl-Erik Taukar, kes on enda sõnul eelnevate saadete puhul nautinud eriti teesklejate võitu. “Kui laval toimub elu, siis see on põnev. Isegi siis, kui keegi laulab nootidest mööda. Ma ütleks, et selline stiilne möödalaulmine on põnevam, kui puhtalt ja igavalt laulmine,” leiab Taukar.

Foto: Kanal 2

Sel korral asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama Hambahaldjas, Saunavana, Autohull, Lapsehoidja, Iluduskuninganna, Aktimodell ja Põline pärnakas. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Head Uudised GoodNews