1. Avaleht
  2. Televisioon
  3. Telia Eesti kliendid said uue telekanali Home & Garden TV
Telia Eesti kliendid said uue telekanali Home & Garden TV

Telia Eesti kliendid said uue telekanali Home & Garden TV

Discovery ja Telia Eesti sõlmisid strateegilise partnerluse kokkuleppe, mille raames jõudis Eesti televaatajateni HD-formaadis telekanal Home & Garden TV. 

Uus telekanal täiendab Telia TV Standard ja Family paketis Discovery telekanalite valikut, kuhu kuuluvad Discovery Channel, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, TLC, Animal Planet HD, DTX HD, Food Network, ID HD, Discovery Science HD, Travel Channel ning nüüdsest ka HGTV HD.

HGTV täiendab Telia poolt pakutavat rikkalikku Discovery elustiilikanalite valikut, pakkudes Telia TV Standard ja Family paketi klientidele vaatamiseks tõsielusarju ning remondi- ja renoveerimistööde ja kinnisvaraga seotud saateid. 

„Meil on väga hea meel arendada kauaaegset koostööd Teliaga ning tuua Telia Eesti klientideni telekanal HGTV HD, mis on üks meie elustiilikanalite lipulaevadest ning pakub klientidele uusi ja populaarseid remondi- ja renoveerimistööde teemalisi saateid,“ sõnas Ekaterina Mihajlovic, Discovery Põhja- ja Ida-Euroopa ning Türgi piirkonna äriarenduse ja distributsiooni valdkonna juht.

„Discovery kanalitel on Eestis väljakujunenud vaatajaskond ning Telia pakub oma klientidele erinevaid Discovery kanaleid nii Mini, Standard kui Family pakettide raames. Meil on hea meel jätkata koostööd Discoveryga ja pakkuda oma klientidele uut ja põnevat sisu juba alates jaanuarikuust,“ lisas Birjo Kiik, Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht.

Head Uudised GoodNews