1. Avaleht
  2. Inimene
  3. TOHUTU MÖLL I Uskumatult paljud soovivad kinopileti eest pead kiilaks ajada! Forum Cinemas otsib juuksureid, kes aitaks kõiki huvilisi kiilaks ajada!
TOHUTU MÖLL I Uskumatult paljud soovivad kinopileti eest pead kiilaks ajada! Forum Cinemas otsib juuksureid, kes aitaks kõiki huvilisi kiilaks ajada!

TOHUTU MÖLL I Uskumatult paljud soovivad kinopileti eest pead kiilaks ajada! Forum Cinemas otsib juuksureid, kes aitaks kõiki huvilisi kiilaks ajada!

Märulifilmi “Kiired ja vihased” linastuse puhul kutsus Forum Cinemas huvilisi kino juures filmi peategelastega sarnaselt enda pead kiilaks ajama, kuid üleskutse osutus oodatust menukamaks ja kinokett pidi registreerimise sulgema, et vahepeal juuksureid juurde leida.

“Põhimõtteliselt oli meil juba üleskutsest järgmisel päeval täis 45 inimest, kes soovisid enda pead kiilaks ajada,” märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. “Me ei osanud kohe nii suurt huvi oodata ja nüüd mõtleme, kuidas me saame ürituse päeval Rotermanni platsile veelgi rohkem juuksuritoole ja juuksureid ära mahutada. Seniks oleme ajutiselt registreerimise sulgenud.”

“Kui on osavaid juuksureid, kes sooviks järgmisel reedel sellest toredast sündmusest osa võtta, siis võiks meiega ühendust võtta,” lisas Kärner.

Järgmisel reedel, 2. augustil esilinastub legendaarseks saanud “Kiired ja vihased” järjekordne film, mille puhul ajab Eesti Mustangi Klubi Forum Cinemas Coca-Cola Plaza juurde kõige vihasemad autod ning siis toimub ka suur ühine peade kiilaks ajamine.  Iga juustest loovutaja saab kaks pääset samal õhtul algavale filmiseansile. “Filmi peategelaste siledad pealaed on praeguseks pea sama legendaarsed, kui film ise ja loomulikult peame ju ka meie seda vääriliselt tähistama,” lausus Kärner. Need, kes raatsivad loovutada oma kiharad, millel pikkust üle 30 sentimeetri, saavad erilise tänu osaliseks, kuna nii pikad juuksed annetatakse Eesti Vähiliidu abil parukate tegemiseks.

Võimsad autod jõuavad Rotermanni platsile reedel, 2. augustil kell 17.00 ning pea sama võimsad juukselõikurid käivitatakse seal samas kell 17.30.

„Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw“ on armastatud filmisarja esimene kõrvallugu, mille algus ulatub filmisarja seitsmendasse osasse, kus peategelased esmakordselt kohtusid. Seni on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Rivaalitsevad kiilaspead saavad nüüd taas kokku, kui välja ilmub küber-geneetiliselt täiustatud anarhist Brixton (Idris Elba).

Säravates pisirollides teevad üllatuslikud etteasted veel paar salapärast megastaari. Filmi on lavastanud “John Wicki” esimese osa kaasrežissöör ning megahittide “Deadpool 2” ja “Plahvatuslik blond” režissöör David Leitch “Kiirete ja vihaste” vaimse isa Chris Morgani stsenaariumi alusel.

Head Uudised GoodNews