1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. VIDEO I Kanal 2 saates “Ma näen su häält” astub publiku ette elukutseline suumaigutaja
VIDEO I Kanal 2 saates “Ma näen su häält” astub publiku ette elukutseline suumaigutaja

VIDEO I Kanal 2 saates “Ma näen su häält” astub publiku ette elukutseline suumaigutaja

Sel pühapäeval üllatab Kanal 2 telesõu “Ma näen su häält” enneolematute karakteritega, kelle viimse detailini lihvitud etteasted panevad ahhetama ka kõikenäinud nõunikud. Teiste seas asub segadust külvama eriliselt koloriitne karakter Drag Queen, kes tegeleb igapäevaselt elukutselise suumaigutajana.

Foto: Kanal 2

End Drag Queeni karakteri taha peitnud Vilita sõnul astuvad pühapäevases saates publiku ette elurõõmu täis inimesed, kelle sünergia tekitab televaatajas erilise tunde. “Selles episoodis on imeliselt valitud tundmatud lauljad ja teesklejad. Meie omavaheline klapp oli salvestusel meeletult hea, suhtleme siiani ja plaanime pühapäeval kokku saada, et saadet ühiselt vaadata,” lisab Vilita.

Foto: Kanal 2

Nõunikepaneeliga liitub sel nädalal Eesti esimene superstaar Birgit Sarrap, kes teab, et staariks saamine nõuab suurt tööd. Igapäevaelus peab ta end heaks inimestetundjaks, kuid leiab, et arvestades saates osalejate ettevalmistust ja proffessionaalsust, võib seekord sisetunne alt vedada. “Olen saatele kaasa elanud ja rõõmustanud eriti siis, kui saate on võitnud teeskleja. Samas ootan väga, et duetipartneriks satub suurepärase lauluhäälega artist,” ütleb Sarrap.

  • Sel korral asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama Matkasell, Talisupleja, Barista, Minimalist, Kloun, Drag Queen ja Telefonimüüja. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.
Head Uudised GoodNews