1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. PILVEDE ALL TULEB TAAS I Täna alustab sarja „Pilvede all“ uus hooaeg
PILVEDE ALL TULEB TAAS I Täna alustab sarja „Pilvede all“ uus hooaeg

PILVEDE ALL TULEB TAAS I Täna alustab sarja „Pilvede all“ uus hooaeg

Kanal 2 draamasarja „Pilvede all“ 21. hooaeg stardib täna kell 21.30 sealt, kus 20. hooaeg ootamatult lõppes ehk esimestena jõuavad eetrisse neli episoodi, mis kevadel jäid ootamatu kriisi tõttu filmimata ja näitamata.

Eesti läbi aegade ühe armastatuima draamasarja “Pilvede all” salapärane stsenarist Eleonora Berg peab sarja üheks fenomeniks selle inimlikkust. „Minu kirjutatud sarju saab vaadata terve pere, mitu põlvkonda koos. Mis tähendab, et labasused, rõvedused, roppused ja õud läbi minu ekraanile ei jõua,“ räägib sarja stsenarist Eleonora Berg.

Ka algaval uuel hooajal keerleb sari õdede Mari ja Kertu ning nende lähedaste ümber. Kui Kertu on veendunud, et on lõpuks leidnud tõelise armastuse ning keeldub nägemast ohumärke, millele teised tulutult viidata püüavad, siis Mari püüab oma perekonda päästa majanduslikus kriisist ning keeldub Indrekule tekitud olukorra tõttu andestamast.

Ka Haapsalus on toimumas keerulised protsessid, mistõttu Albert ja Inna erinevate osapoolte vahele lõksu satuvad ning vaikses Haapsalus kerivad sündmused vägagi põnevaks.

Üks on kindel, ees seisab ootamatute pööretega põnev hooaeg.

„Pilvede all“ uus hooaeg alustab Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast „Õhtut“.

TREILER!

Head Uudised GoodNews