1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Toivo Asmer, Merle Lilje, Peeter Kaljuste, Männiste Perebänd, Sirje ja Rein Kure kontsert tõi kohale täismaja
Toivo Asmer, Merle Lilje, Peeter Kaljuste, Männiste Perebänd, Sirje ja Rein Kure kontsert tõi kohale täismaja

Toivo Asmer, Merle Lilje, Peeter Kaljuste, Männiste Perebänd, Sirje ja Rein Kure kontsert tõi kohale täismaja

Soovikontsert ViljandisJuba täna, algusega kell 19, toimub Salme Kultuurikeskuses suurejooneline „Soovikontsert“, kus publiku ette astuvad sellised ennast rahva südametes kuulsaks ja armastatuks laulnud artistid Sirje ja Rein Kurg koos ansambliga Suveniir, Toivo Asmer ja Merle Lilje, Männiste Perebänd, Are Jaama ja Peeter Jaska. Kolmapäeval andis see koosseis kontserdi Viljandi Sakala Keskuses, kus esinejad leidsid väga sooja vastuvõtu. Eile esines muusikute seltskond Viljandis täismajale.

Kontsert on jätkuks suvisele tuurile „Soovikontsert“, millel esinesid Toivo Asmer, Merle Lilje, Peeter Kaljuste, Taniel Vares ja Männiste Perebänd ja mis jõudis mitmetesse Eestimaa paikadesse.

„Seekordsed kontserdid on meie austuseavaldus ja kummardus nii noortele, keskealistele kui ka vanematele inimestele. Tegemist on kontserdiga, kuhu ootame meloodilise muusika austajad, kellele meeldib selline muusikavalik, nagu meilegi meeldib,“ ütleb Toivo Asmer. Tema ja lavapartner Merle Lilje lubavad kindlasti laulda populaarseid lugusid “Soov” ja “Saatus”, mis on duo arvates inimeste jaoks südamelähedased, nendes lauludes on hästi palju head energiat, väga hea sõnum, väga head sõnad ja inimesed tunnevad ennast läbi nende laulude ära. „Suveniirist“ tuntud Rein ja Sirje Kurg on öelnud, et nende poolt kuuleb samuti lugusid, mis on inimestel juba ammugi südames ja meeltes.

Head Uudised GoodNews