1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kalle Sepp & Locomotiiv esitleb reedel debüütalbumit “Mäng”
Kalle Sepp & Locomotiiv esitleb reedel debüütalbumit “Mäng”

Kalle Sepp & Locomotiiv esitleb reedel debüütalbumit “Mäng”

Kalle SeppSel reedel esitleb Kalle Sepp & Locomotiiv oma esimest täispikka albumit pealkirjaga “Mäng”. Esitluskontserdid toimuvad reedel, 13. oktoobril Tallinnas, lokaalis Kivi Paber Käärid ning järgmise nädala reedel, 20. oktoobril Tartus, Athena keskuses. Külalisesinejana astub kontsertidel üles Tõun (Tõnu Timm). Piletid on müügil 311.ee veebipoes ja kohapeal.

„Plaadi salvestamist alustasime aasta tagasi ning on väga hea meel, et alates 13. oktoobrist saate ka teie seda kuulata,“ ütleb Kalle Sepp. “Kõik on mäng – elu, muusika, suhted. Mängiv inimene on õnnelik ja mängimine on tihti see, mis annab elule uut vunki ja sära. Ma võtsin elu nii nagu ta on, võtsin ta rõõmud, sõpruse, kurbuse, kaotused, lootused, hetked ja igaviku ning mängisin selle koos oma sõpradega kokku muusikaks. Ma mängisin oma unistuse teoks. See on minu esimene album. Mängimine teeb mind vabaks, naudi Sinagi mängu ilu!” lisab ta.

Plaadile jõudis täpselt kümme lugu, millest tänaseks on kuulajaile tuttavad „Viirastus”, „Luban, et homme”, „Ära päri” ning värskeim, septembris ilmunud singel “Mäng”. Suurema osa muusikast kirjutas plaadile Kalle hea sõber ja bändikaaslane Mikk Tammepõld.

“Oleme Kallega koos pilli mänginud tegelikult juba üle kümne aasta. Locomotiiv on meie esimene omaloominguline bänd, kuhu kuuluvad mu ammused võistluskaaslased Viljar Norman, Ken Koemets ja Priit Jääger,” räägib Mikk. “Plaat sai kirjutatud ja salvestatud viimase aasta jooksul Tartus “Ö” Stuudios. Samas on plaadil ka üks lugu mille harmoonia ja meloodia pärineb 17 aasta tagant. Väga palju aitas meid lugude lõpliku näo leidmisel ka produtsent Martin Kikas. Plaadil teevad külalissolistidena kaasa Adeele Sepp ja Jaan Pehk.”

Sündmus Tallinna lokaalis Kivi Paber Käärid algab kell 21.30, kell 22 esineb Tõun, kell 23 alustavad Kalle Sepp & Locomotiiv.

KUULA LUGUSID!

Kalle Sepp & Locomotiiv – Viirastus

Kalle Sepp & Locomotiiv – Luban, et homme

Kalle Sepp & Locomotiiv – Mäng

Head Uudised GoodNews