1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tõrva noored aktivistid lükkavad taas raadio käima
Tõrva noored aktivistid lükkavad taas raadio käima

Tõrva noored aktivistid lükkavad taas raadio käima

14. juulil stardib järjekordne Tõrva Raadio hooaeg. See on juba seitsmes kord kui aktiivsed noored MTÜ Tõrva Noore liidu eestveamisel raadiotööga peale hakkavad.

Raadio ühendab kogukonda ja vaatamata sellele, et raadiot teevad noored, on kuulamist nii lapsele lasteaias kui ka väärikale linnakodanikule. Raadio on eetris 14.juulist 28.juulini ja iga päev kella seitsmest hommikul kuni südaööni välja.

Tõrva Raadio peatoimetaja Rannar Park tõi välja põhjused miks peaks Tõrva Raadiot kuulama. „Esiteks ei saa kuulamata jätta meie hommikuprogrammi, sest iga päev on seal uued hääled ja külalised. Teiseks on nii äge kuulata saateid, kus teevad kaasa meie endised mini-Raadio kasvandikud. Kõige noorem meist on kõigest 12-aastane. See, kuidas nad on arenenud ja kuidas nende silmaring on avardunud võrreldes isegi eelmise raadioperioodiga on hämmastav. Kolmandaks, ent kindlasti mitte viimaseks põhjuseks on see, et Tõrva Raadiot on aastas niigi vähe! Oleks täielik patt selle kahe nädala jooksul raadiot mitte kuulata. Vabanduseks ei ole ka raadio puudumine või levialast väljas asumine, sest kuulatav oleme ka interneti teel.“

Programm on täienenud mitmete uute saadete võrra- nende seas nii muusikasaateid kui ka jutusaateid, paljud vanad on tagasi uues ja veelgi paremas kuues ja saadete vahepeal kuuleb mõnusat muusikat. Raadioprogrammist ei puudu ka uudised, mis on samuti läbinud uuendusprogrammi ja loomulikult on Tõrva Raadio uudiste puhul suurema tähelepanu all piirkonna uudised.

Tõrva Raadiot on võimalik kuulata Tõrva linnas ja selle ümbruses sagedusel 90,0MHz ja üle kogu maa aadressil tõrvaraadio.ee

Head Uudised GoodNews