1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 vaatajateni jõuavad nüüd ka pealinna uudised
TV3 vaatajateni jõuavad nüüd ka pealinna uudised

TV3 vaatajateni jõuavad nüüd ka pealinna uudised

All Media Eesti ja Tallinna Strateegiakeskus allkirjastasid lepingu, mille raames edastavad telekanalid TV3 ja TV6 tänavu telesaateid „Tallinna uudised“ ja „Tallinna panoraam“.

Koostöö raames jõuavad TV3 vaatajateni argiõhtuse „Seitsmeste“ uudistetunni jooksul ka kõige olulisemad uudised pealinnast – otselülitusena „Tallinna uudiste“ stuudiost. Lisaks jõuab igal pühapäeval kell 18-19 vaatajateni „Tallinna panoraam“, mis heidab pilgu hiljutistele pealinna sündmustele. Mõlemad saated on eetris kordusena ka telekanalis TV6. 

TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur tunneb heameelt, et Tallinna Strateegiakeskus on usaldanud sel aastal enda partneriks TV3: „Pealinnaga seotud uudised ja sündmused kõnetavad suurt osa telepublikust ja on ka täna oluline osa meie uudisvoost. Rõõm, et antud koostöö raames saame pakkuda veel põhjalikumat ülevaadet pealinna sündmustest ja seda operatiivselt otselülitusena „Tallinna uudiste“ stuudiost. Olen veendunud, et koostöö tuleb edukas ja mitmekesistab meie edastatavat teleprogrammi veelgi.“

„Linlaste rahuloluküsitluse põhjal eelistab 35 protsenti tallinlastest saada infot Tallinna avalike teenuste kohta üleriigilistest tele- ja raadiokanalitest ja seda püüamegi linnasaadete vahendusel tagada. „Tallinna uudised“ ja „Tallinna panoraam“ jõuavad erakanali vahendusel vaatajateni juba kolmandat aastat pärast Tallinna Televisiooni kanalina sulgemist, pakkudes võimalust linlaste igapäevaelu mõjutavate uudistega ka teleuudiste vahendusel kursis olla. TV3 eetris koos kordusega TV6s jõuame oma saadetega kindlasti senisest veel suurema vaatajatehulgani,“ ütles Tallinna kommunikatsiooniteenistuse direktor Kirsti Ruul.    

„Seitsmeste“ saatetunni peaprodutsendiks on Anneli Lahe ja tehnilise meeskonna juhiks Talis Talv.

Head Uudised GoodNews