1. Avaleht
  2. Film
  3. TVPlay Premium näitab populaarsete sarjade avaepisoode tasuta!
TVPlay Premium näitab populaarsete sarjade avaepisoode tasuta!

TVPlay Premium näitab populaarsete sarjade avaepisoode tasuta!

Voogedastuskeskkond TVPlay Premium hakkab valikuliselt tasuta näitama sarjade avaepisoode, praegu vanglaseriaali “Põgenemine Dannemorast”, komöödiasarja “Teine noorus” ja draamasarja “Riviera”.

Minisarja “Põgenemine Dannemorast” peaosades on Oscari-võitjad Benicio del Toro ja Patricia Arquette ning Kuldgloobusele nomineeritud Paul Dano, tõsielulise põgenemisloo lavastajaks aga Emmy auhinnaga pärjatud Hollywoodi staar Ben Stiller. Seitsmeosalise sarja aluseks on väljamõeldisestki kummalisem põgenemine New Yorgi lähistel asuvast vanglast 2015. aasta suvel, mis käivitas üleriigilise jahi plehkupannud vangide tabamiseks. Kahel süüdimõistetud mõrvaril aitas põgeneda vanglas töötanud abielunaine, kel oli kuudepikkune suhe mõlema mehega.

Menuka komöödiasarja “Teine noorus” keskmes on 40-aastane üksikema Liza, kes otsustab pöörata elus uue lehekülje ja naasta tööturule. Peagi selgub, et tema vanuses pole karjääri alustamine sugugi lihtne ülesanne. Kui juhuslik kohtumine veenab naist, et ta näeb east hoolimata välja küllaltki noor, pöördub ta parima sõbranna poole ja ühes rohke jumestusega läbitakse noorenduskuur. Nüüd alustabki Liza uut unelmate karjääri, värskete kolleegide silmis vaid 26-aastasena. Kuidas suudab keskealine Liza 20. eluaastates keevaliste kolleegidega sammu pidada?

Briti draamasarjas “Riviera” paisatakse vastabiellunud Georgina elu segi, kui naise miljardärist abikaasa salapärastel asjaoludel sureb. Ootamatu tragöödia järel leiab naine end ümbritsetuna saladustest ja vägivallast ning asub paljastama tõde abikaasa surma taga.

Head Uudised GoodNews