1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Uudo Sepp andis välja singli „Tulikuum“
Uudo Sepp andis välja singli „Tulikuum“

Uudo Sepp andis välja singli „Tulikuum“

Elus on paljud asjad kuumad, isegi tulikuumad… Tulikuum suvine ilm, tulikuum grill-liha lõkkeõhtul, võib-olla ka tulikuum sõbranna? ”Tulikuum” on Uudo Sepa uus lugu, mille saatel avastada suveöös uusi tänavaid, uusi inimesi ja tulikuumi tundeid. Lugu, mis võiks tuletada meelde, et oma unistuste poole tuleb püüelda, samas mitte unustades nautida tulikuumi hetki igas päevas.

Uudo Sepp: „”Tulikuum” sündis suvel, kui just oli superstaarisaade läbi saanud ja vaatasin tagasi sellele ajale, kui kõik oli veel lihtne. Tegin suvel lõket mereääres, teadmata, mis suunas mind elu viib. Käisin vaatetornides elu üle mõtlemas. Kas leian julguse ja jõu saada oma seest välja see tulikuum tunne, et unistus nimega laulja täita? Saate lõppedes olin täiesti uude vette visatud, sellest ka sõnad: kõnnin üksi öises linnas, ma neid tänavaid ei tunne. See hetk, kui oledki pimeduses ja ei tea, mis sind varjudes ees ootab, mis on uute tänavate nimed, mis saladusi need peidavad. Vaatamata nendele rihtisin enda unistust tulikuuma tundega edasi.”

Muusika ja sõnad Uudo enda sulest, kaasautoritena andsid oma panuse veel Meelis Meri, Eva Vaino ja Maian-Anna Kärmas. Produtseeris Kim Wenneström.

28. aprillil astub Uudo Sepp üles ka TV3 kevadhooaja suursaates „Eesti muusika karikas“, kus tuleb esitamisele ka tema uus singel ja tulikuum lahing toimub legendaarse Karl-Erik Taukariga.

Uudo võitis 2018. aastal formaatsaate „Eesti otsib superstaari“ ja lepingu Universal Musicuga. Selle aja jooksul on raadiosse jõudnud juba mitmed singlid, nagu „Võitmatu“, „Sinule“, Tahan elada“ ja „Enese varjud“. Kõik need lood on tema eelmise aasta novembris ilmunud debüütplaadilt „Sinule“.

Head Uudised GoodNews