1. Avaleht
  2. Inimene
  3. VAATA VIDEOT! Veet Mano: Inimestel on tohutu armastamise võime
VAATA VIDEOT! Veet Mano: Inimestel on tohutu armastamise võime

VAATA VIDEOT! Veet Mano: Inimestel on tohutu armastamise võime

IMG_2517Kolmapäevases Tallinna TV “Suvemiksi” saates käinud tervendaja Veet Mano selgitas saatejuht Mari Torgale, miks ta on taas Eestis, ja kui selgus, et üks loengutest kõlab “Kuidas avastada oma sügavam armastus”, siis tuli külalisel selgitada, kas on üldse võimalik õpetada armastust.

Veet Mano vastuseks on, et saab õpetada, kuidas selle tundega kontakti luua, kuidas tekitada armastuse atmosfääri, kuidas kohelda üksteist armastuse ja austusega ning kuidas väljutada negatiivsust ja frustatsiooni läbi energeetilise tegevuse, sealhulgas ka sportimise kaudu.

“Inimestel on tohutu armastamise võime, kuid selle väljendamises peab neid aitama,” selgitab tervendaja. “Armastusel on mitmeid dimensioone, see and on igale inimesele antud, kuid on vaja õpetada, kuidas seda välja näidata.” Veet Mano ise õppis legendaarse Osho juures seda, kuidas näha erinevaid blokeeringuid, mis inimestel on tekkinud, ja kuidas neist vabastada.

IMG_2477

Veet Mano sõnul vajavad kogu maailmas inimesed palju abi, eestlased aga sulguvad sageli endasse, kui nende elus pole armastust ja õnne. Sellepärast korraldabki ta kursusi, kus saab õppida, kuidas teistele silma vaadata, nendega rääkida, õnne ja muresid jagada, tantsida ja laulda, leida aega endale ja teistele. Enda kohta lisab ta: “Mina olen Mano, inimene, kes armastab meditatsiooni ja kellele on selles pikaajalised kogemused. Mulle meeldib, kui inimestel on terve keha, tervislik toitumine ja korras elu ja nad oskavad ennast väljendada.”

IMG_2521

Lisaks armastuse kursusele õpetab Veet Mano sel nädalal veel seda, kuidas saada jagu selja- ja kaelavaludest, tutvustab erilist 14 staadiumiga AUM meditatsiooni ning nädalavahetusel kogunevad tema õpilased ja austajad energeetilisse laagrisse Pärnumaale.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews