1. Avaleht
  2. Film
  3. Vahva rõõmusõnum: „Üksinda kodus“ on taas TV3 eetris!
Vahva rõõmusõnum: „Üksinda kodus“ on taas TV3 eetris!

Vahva rõõmusõnum: „Üksinda kodus“ on taas TV3 eetris!

Telejõulude traditsiooni hoides jõuavad palavalt armastatud „Üksinda kodus“ filmid ka tänavu TV3 vaatajateni ja seda juba alates 15. detsembrist.

„Üksinda kodus“ esimene ja kõige legendaarsem film on vaatajate ees 15. detsembril, juhatades sisse järgmised filmilood: „Üksinda kodus 2“,  „Üksinda kodus 3“, „Üksinda kodus 4“ ja „Üksinda kodus 5“, mis on eetris järgneval pühadeajal.

„Tuleb tunnistada, et tänavu on „Üksinda kodus“ kohta väga palju küsitud ja uuritud. Nüüd ongi meil hea meel ametlikult kinnitada, et filmid on detsembrikuus taas eetris,“ ütles TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann. „“Üksinda kodus“ filme vaatavad ühtviisi rõõmuga nii väikesed kui ka suured televaatajad, sest just need lood toovad paljudele selle õige pühadetunde südamesse. Seega ootame telerite ette nii neid, kes on kõike juba kümneid kordi näinud kui ka neid, kelle jaoks on tänavu ehk üldse esimene kord vahva Kevini ning kurikaelte Harry ja Marvi juhtumistele kaasa elada,“ lisas Adermann.

Lisaks filmide nautimisele saab alates 8. detsembrist osaleda meelelahutusplatvormi tv3.ee „Üksinda kodus“ fännimängus ja võita eriauhindu.  

Kultuskomöödias „Üksinda kodus“ (Home Alone, USA 1990) kehastab Macaulay Culkin 8aastast Kevin McCallisteri, kelle perekond tormab kolm päeva enne jõule Pariisi ning unustab Kevini kogemata koju.

Üksi kodus olles peab poiss kõikvõimalike vahendite abil eemale peletama kaht murdvarast Harryt (Joe Pesci) ja Marvi (Daniel Stern), kes said teada, et laps on ihuüksi suures uhkes majas. Kui lennukis puhkusele sõitev perekond avastab, et pesamuna unustati üksinda koju, lisandub seiklus, mis on ühtaegu nii haarav, lõbus kui ka liigutav.

  • „Üksinda kodus“ esimene film jõuab TV3 eetrisse neljapäeval, 15. detsembril kell 20.00.
Head Uudised GoodNews