1. Avaleht
  2. Melu
  3. Veebruari teletopis võidutsesid muusikasaated
Veebruari teletopis võidutsesid muusikasaated

Veebruari teletopis võidutsesid muusikasaated

Veebruaris meelitas eestlasi peamiselt teleri ette muusika: Elisa Elamuse järelevaatamise edetabelis tõusis esikohale uus muusikaline võistlussaade “Ma näen su häält” ning tugevaid tulemusi näitas ka suurejooniline Eesti Laulu finaalsaade. Erinevalt tavapärasest ei suutnud sel korral olümpiamängud televaatajate laialdast tähelepanu võita.

Kui teletopi esimesed kaks kohta kuuluvad kindlalt muusikasaadetele, siis edetabeli järgmised astmed on oluliselt mitmekesisemad. Kolmanda koha haaras endale uus kodumaine telesari “Armastus”, neljandale kohale jõudis “Aktuaalne kaamera” ning viimasena pääses esiviisikusse alati armastatud “Hommik Anuga.”

Esikümne teise poole täitsid veebruaris peaasjalikult ajakirjanduslikud telemagasinid, millest populaarseim oli “Kuuuurija”, kuid tugevaid tulemusi näitasid ka “Pealtnägija” ning “Laser”.

“Suurimaks üllatajaks veebruari edetabelis pole mitte see, mis sinna pääses, vaid see, mis jäi sealt täielikult välja – Pekingi taliolümpiamängud. Harilikult on olümpia järelevaatamise topis alati tugevalt esindatud, seda eriti juhtudel, mil kodumaistel sportlastel on lootust võita medaleid,” rääkis Elisa meelelahutusteenuste valdkonna juht Kertu Popp.

Popp märkis, et tänavuste mängude teleedu võis mõneti pidurdada tõsiasi, et eelmised olümpiamängud lõppesid alles loetud kuud tagasi. “Tokyo mängud lükkusid aasta võrra edasi, seega sai alles möödunud suvel tippsportlaste saavutustele kaasa elada. Tundub, et vaid pool aastat kahe spordimaailma tippsündmuse vahel ei olnud piisav,” märkis ta, lisades, et olümpiamängude lõpusirgel hakkas eskaleeruma ka olukord Ukrainas, mis tõmbas vaatajate tähelepanu tõsisemate ja olulisemate teemade poole.

Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw

Tele-eetris jooksnud filmidest osutus möödunud kuul kõige menukamaks “Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw”, samas kui häid tulemusi näitasid ka “Kuninganna corgi”, “Terminaator: Sünge saatus”, “Vesi peale” ning “Vanad ja kobedad saavad jalad alla”. Sarnaselt mitmekesine oli ka Elisa Videolaenutuse esikolmik, kust leiab hitt-teosed “Venom: Carnage alustab”, “Käpapatrulli film” ning kodumaise “Eesti matuse”.

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Foto: Elisa Huub

Elisa Huubi paremiku moodustasid veebruaris nii uued tulijad kui ka juba vanad lemmikud. Kindla esikoha haaras endale rännuseiklus “Kaks kanget Mehhikos”, esikolmikusse mahtusid ka “Kättemaksukontor” ning Elisa originaalsari “Valguses ja varjus”. Ainsa filmina mahtus Huubi esikümnesse nii suurte kui ka väikeste vaatajate armastatuim sookoll “Shrek”.

“Veebruari lõpusirgel hakkas populaarsust koguma ka Ukraina telesari “Rahva teener”, kus astub peaosas üles Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi,” märkis Popp.

Veebruari telesaadete järelvaatamise TOP 10:

  1. Ma näen su häält
  2. Eesti Laul 2022
  3. Armastus
  4. Aktuaalne kaamera
  5. Hommik Anuga
  6. Kuuuurija
  7. Pealtnägija
  8. LASER
  9. Selgeltnägijate tuleproov
  10. Kõige parem kaaslane

Veebruari filmide järelvaatamise TOP 10:

  1. Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw
  2. Dawn of War
  3. Kuninganna corgi
  4. Terminaator: Sünge saatus
  5. Kiired ja vihased 8
  6. Vesi peale
  7. 6 kangelast
  8. Lumeinimese poeg 2
  9. Vanad ja kobedad saavad jalad alla
  10. Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks

Elisa Videolaenutuse veebruari TOP 10:

  1. Venom: Carnage alustab
  2. Käpapatrulli film
  3. Eesti matus
  4. Kruudid: uus ajastu
  5. Luca
  6. Shang-Chi ja kümne rõnga legend
  7. Spirit: Taltsutamatu
  8. Vee peal
  9. Hea, paha, võmm
  10. Ratatouille

Elisa Huubi veebruari TOP 10:

  1. Kaks kanget Mehhikos
  2. Kättemaksukontor
  3. Valguses ja varjus
  4. Sipsik
  5. Süü
  6. Shrek
  7. Tujurikkuja
  8. Tulejoonel
  9. Padjaklubi
  10. Alo 2. hooaeg
Head Uudised GoodNews