1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO I Kanal 2 seksisaade otsib vastust küsimusele „Mida naised tahavad?“
VIDEO I Kanal 2 seksisaade otsib vastust küsimusele „Mida naised tahavad?“

VIDEO I Kanal 2 seksisaade otsib vastust küsimusele „Mida naised tahavad?“

Täna kell 20:00 jõuab Kanal 2 ekraanile armastuse maaletooja Epp Kärsini uue suhtesaate „Mida vanemad sulle ei rääkinud?“ selle kevade viimane saade.

Saatejuht Epp Kärsin ja saate produtsent Tuuli Roosma on ühel meelel, et pole mõtet nägu teha nagu eestlastel oleks seksiga kõik hästi – saaks olla palju paremini.

«Hea seksi juures on miljon nüanssi, mis saavad asja veel paremaks teha,» räägib Kärsin silmade särades. «Mina ei usu, et leidub naist, kes pole loodud orgasme kogema. Lihtsalt liiga palju naisi lepib sellega. Nad ei tunne iseenda keha või ei oska mees teda rahuldada, aga sellega ei tohiks leppida!»

Tänases saates otsitakse vastust küsimusele, mille ümber keerleb praktiliselt kogu elu. Mida naised tahavad? Kas üldse naised alati teavad, mida nad tahavad ja kas nad oskavad seda ka selgelt väljendada? Kuidas jõuda orgasmi teesklemiseset päris orgasmideni? Nendele ja paljudele teistele küsimustele täna vastust otsitaksegi.

„Epp Kärsini juhitud stuudiosaade läheb pärast tänast saadet pausile, kuna antud formaadi juures on publiku interaktiivsus ülioluline ja hetkel kehtestatud eriolukorra tõttu ei saa sellisel viisil saadet edasi salvestada,“ selgitab Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas.

Seksisaade „Mida vanemad sulle ei rääkinud“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast „Reporterit“. Järgmine nädal alustab Kanal 2s uus Briti suhtesaade „Seksivideo õppetunnid“.

Head Uudised GoodNews