1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO I “Ma näen su häält” arvajana paneb end proovile tuntud teeskleja eelmisest hooajast
VIDEO I “Ma näen su häält” arvajana paneb end proovile tuntud teeskleja eelmisest hooajast

VIDEO I “Ma näen su häält” arvajana paneb end proovile tuntud teeskleja eelmisest hooajast

Pühapäeval jõuab taas Kanal 2 ekraanile põnev ja humoorikas telesõu “Ma näen su häält”, kus vaatajate ette astub trobikond põnevaid karaktereid. Seekord asuvad lauljate seast teesklejaid välja selekteerima särtsakas abielupaar Marko ja Lii Aalik Tallinnast. 

Foto: Ardo Kaljuvee

Arvajatel on saatega isiklik side, sest esimesel hooajal peitis Lii end teesklejana Võistlustantsija karakteri taha. Võidu korral plaanivad nad minna pikalt väljateenitud puhkusele, et tähistada viimaks ühiselt rajatud maja valmimist. “Kuna olen ise mittelauljana laval seisnud, siis mul ei ole midagi ka selle vastu, kui saate võidab andekas teeskleja,” sõnab Lii.

Saate arvajapaarile on abiks Eesti armastatud staaridest koosnev nõunikekogu, kuhu kuuluvad sel nädalal seltskonnatäht ja meelelahutaja Grete Kuld, populaarne juutuuber ja muusik Andrei Zevakin, Tallinna Linnateatri näitleja Evelin Võigemast, näitleja ja stand-up koomik Tõnis Niinemets ning laulja ja laulukirjutaja Reet Linna.

Foto: Ardo Kaljuvee

Esimene saade näitas selgelt, et lauljate seast teesklejate eristamine ei ole sugugi lihtne. Vahel on nende väljaselgitamiseks kasuks sisetunne ning detailide märkamine, kuid vahel on isegi taibukate nõunike vihjed viinud arvajad hoopis eksiteele.

Möödunud nädalal teesklejana saate võitnud Liisbeth Horn pani mängu nii erialased oskused kui ka külma närvi. Vabakutselise etenduskunstnikuna tegelev Horn ütles, et edu taga oli tugev töö. “Mõtlesin terve nädala, et kuidas küsimustele vastata, mida laulda ja harjutasin oma etteasteid. Peale võitu tundsin, et see kõik läks asja ette,” lisab ta suure rõõmuga.

  • Pühapäevases saates astuvad publiku ette seitse tundmatut: Koolipapa, Noorteadlane, Elektrik, Videograaf, Rulluisutaja, Tiktokker ja Moeentusiast. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub sel pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.
Head Uudised GoodNews