1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO I Mart Normet haarab padja kaenlasse ja läheb näitleja Mait Malmstenile öökülaliseks
VIDEO I Mart Normet haarab padja kaenlasse ja läheb näitleja Mait Malmstenile öökülaliseks

VIDEO I Mart Normet haarab padja kaenlasse ja läheb näitleja Mait Malmstenile öökülaliseks

Homme kell 19:30 alustab Kanal 2 ekraanil uus persoonisaade „Öökülaline“, kus saatejuht Mart Normet läheb põnevatele Eesti inimestele külla kaheks päevaks ja üheks ööks. Hinnatud intervjueerijale pakub esimesena öömaja Eesti üks armastatumaid ja nõutumaid näitlejaid Mait Malmsten, kes juba järgmisel nädalal oma 50. juubelit tähistab.

Normet räägib, et idee saateks tuli välismaa sõpradelt. ”See on üks Soome populaarsemaid saateid olnud ligi 7 aastat, sealt ka see mõte,” ütleb Normet.

Saate peategelaste valimine sujus ladusalt, sest äraütlemisi tuli väga vähe. “Lõpuks jääb saatest inimesele ajalooline dokument, mis peegeldab tema elu-olu aastal 2022 ja see on ju hea, kui inimesest jääb selline tükk kultuurilukku,” lisab Normet.

Saates tulevad ilmsiks mitmed huvitavad ja seniteadmata faktid tuntud inimeste kohta. Avasaates paljastab Mait Malmsten, et on oma 25-aastase karjääri jooksul ära söönud 1000 kilo Eesti Draamateatri kohviku kartulisalatit. “See on selline hea ja humoorikas number, mis on tegelikkusele päris lähedal,” kommenteerib Malmsten.

Normet kolib sel sügisel sisse näiteks veel ka Nublu, Urmas Sõõrumaa, Lenna, aga ka Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Urmas Viilma juurde.

  • Uus Eesti inimesi täiesti uuest küljest avav persoonisaade „Öökülaline“ alustab Kanal 2-s juba homme, 3. septembril kell 19.30, kohe pärast Reporter +.
Head Uudised GoodNews