1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! OLED JÄTNUD JÄLJE! Saade räägib mitmete noorte elu päästnud tantsukooli asutajast Joel Juhist
VIDEO! OLED JÄTNUD JÄLJE! Saade räägib mitmete noorte elu päästnud tantsukooli asutajast Joel Juhist

VIDEO! OLED JÄTNUD JÄLJE! Saade räägib mitmete noorte elu päästnud tantsukooli asutajast Joel Juhist

Oled jätnud jäljeTelekanali Kanal 2 saade “Oled jätnud jälje” jutustab järjekordse südamliku loo juba täna kell 21.00. Sel korral on kangelaseks JJ-Street Tantsukooli asutaja Joel Juht, kelle kohta võib julgelt öelda — mõni inimene sünnib siia ilma, sest tal on mingi kõrgem eesmärk.

Ta teab seda ja ta ei annagi alla, ükskõik, mis ka ei juhtuks. Läbi viie noore naise traagiliste lugude koorub välja ühe tantsukooli asutaja tegelik suurus ja olulisus mitmesaja noore inimese elus. See inimene ei ole jätnud mitte ainult sügavat jälge paljude teiste eluteele, vaid ta on päästnud ka nii mõnegi noore inimese elu.

Oled jätnud jälje

“Oli päevi, mil ma tundsin, et enam ei jaksa!” jutustab üks noortest naistest ja teine lisab: “See oli hetk, mil me murdusime…” Täna võivad nad öelda: “Ilma tema abita ei oleks ma võib-olla teinud seda, mida ma tegin!” ja olla südames lõpmatult tänulikud: “Ma ei oska seda sõnades edasi anda, see on siin, südames!”

Oled jätnud jälje

Portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina soovitab kolmapäevast telesaadet “Oled jätnud jälje” kindlasti vaadata. “Tänases saates näeb inimest, kes on ülienergiline, megapower`iga, püsimatu, väsimatu, vingete ideedega, jõuline ja isegi liiga tihti naeratav. Kas pole nii, et vahel me arvame, et liiga tugevad inimesed polegi justkui enam inimesed? See saade näitab, milline on Joel Juht päriselt ja milline on tegelikult tema ning ta loodud organisatsiooni roll noorte inimeste jaoks! Osade noorte lood olid ka mulle suureks üllatuseks ja tänu nendele lugudele näeme me üht meest, juhendajat, eeskuju, pärisinimest ja pärishinge! Saagem tuttavaks, see on meie Joel Juht ehk JJ tegelikult, isegi kui ta seda südant ja soojust eriti võimsate tegudega avalikkuse eest varjata püüab.

Tänu taevale, et sellised inimesed on olemas ja tänu inglitele, et mul õnnestub tänu oma tööle selliste inimeste kõrval olla ja et osadest neist suurhingedest on ka minu sõbrad saanud,” räägib Monika Kuzmina.

Oled jätnud jälje

Carmen Pritson-Tamme siiras tänusaade “Oled jätnud jälje” on Kanal 2-e eetris kolmapäeval, 18. oktoobril kell 21.00.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews