1. Avaleht
  2. Film
  3. TREILER I Vivienne Westwood: punkar, ikoon, aktivist
TREILER I Vivienne Westwood: punkar, ikoon, aktivist

TREILER I Vivienne Westwood: punkar, ikoon, aktivist

Moefilmide festival MoeKunstiKino teeb eriseansiga kummarduse möödunud aasta detsembris meie hulgast lahkunud legendaarsele moeloojale Vivienne Westwoodile.

Dokumentaal “Westwood: punkar, ikoon, aktivist” linastub kino Sõprus ekraanil 25. jaanuaril.

Foto: MoeKunstiKino

“Vivienne Westwood mõju moemaailmale on olnud meeletult suur ning tema lahkumisega jääb see valdkond kahtlemata palju igavamaks,” sõnab MoeKunstiKino eestvedaja Helen Saluveer. “Kui seda dokumentaali 5 aastat tagasi festivalil esmakordselt näitasime, siis tõi see mitmed saalid puupüsti täis. Anname võimaluse moehuvilistel veelkord ühe vinge looja tegemistesse sukelduda ning teeme eriseansiga Westwoodile sügava kummarduse.”

Foto: MoeKunstiKino

Dame Vivienne Westwood oli pungi ja roki grand old lady: provotseeriv, väljakutsuv ja ökoteadlik moevalitsejanna ning moe lähiajaloo mõjukamaid teerajajaid. Film jälgib Westwoodi tõusuteed edu ja kuulsuseni, tema loojameisterlikkust, ühiskondlikku aktiivsust ja kultuuriloolist tähtsust.

MoeKunstiKino eriseanss toimub 25. jaanuaril kell 18.00 kinos Sõprus Tallinnas. Seansile teeb sissejuhatuse moelooja Xenia Joost, kes oli aastaid tagasi Vivienne Westwoodi moemajas praktikal. Film linastub ingliskeelsena.

Head Uudised GoodNews