1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Pidu pianobaaris! Täna peetakse pianobaaris “Bart” Halloweenipidu
Pidu pianobaaris! Täna peetakse pianobaaris “Bart” Halloweenipidu

Pidu pianobaaris! Täna peetakse pianobaaris “Bart” Halloweenipidu

pianobaar-bartEile toimus Tallinna pianobaaris “Bart” lõunamaiselt kuum üritus “Italo Disco & Tommaso Primavera live!”. “Bart” avas oma uksed kõigile külalistele ja peateemaks olid muidugi Itaalia muusika ja veinid!

Külalisi ootas Itaaliapärane buffet ja live-muusika. Tommaso tutvustas kõigile tõelise Itaalia pianobaari õhkkonda ja tunnet, et lubatud on tantsida! Muusikat tegi samuti itaalialikult temperamentne Tommaso.

tommasoLaupäeval, 29. oktoobril toimub pianobaaris Bart “Halloween Party!” Õudustekitav Halloween on jõudnud “Bart” pianobari ja parima kostüümiga külaline võidab auhinnaks pääsu mõnele järgnevale peole, millega kaasneb laud kahele, mis sisaldab snacki-vaagnat ja pudelit Proseccot. Halloweeniõhtul on saadaval tasuta snäkid ja sissepääski on kõigile tasuta! Pidu käib pühapäevani välja, esinevad Karl-Kristjan Kingi ning maja peremees Tommaso Primavera!

karlkristjan

Tommaso Primavera on suurepärane ja kuum pianist Itaaliast, kelle lauluhääl ei jäta kedagi külmaks. Aastast 1985 on Tommaso esinenud Itaalia suurimates klubides, hotellides ja restoranides. Tema repertuaaris on nii Itaalia, Ladina-Ameerika, Prantsuse kui ka Hispaania ja Brasiilia lugusid.

tommaso-primavera

Karl-Kristjan Kingi on noor ja andekas muusik, kes sekundeerib Tommasole nädalavahetusel. Karl-Kristjanit tuntakse põhiliselt Bedwettersi trummarina, kuid on ühtlasi ka andekas laulja ning kitarrist. 2007. aastal võitis Karl-Kristjan oma bändiga MTV New Sounds of Europe auhinna, millega saavutati tuntus ka mujal maailmas. Oma bändiga on Eestis võidetud mitu mainekat auhinda ning saavutatud edu ka piiride taga. Karl-Kristjan on ühtlasi laulja ka bändis nimega Epordwerk.

Mõistagi on pianobaaris “Bart” üllatusi palju!

Head Uudised GoodNews