1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. “Beebiga kinno” eriseansid jõuavad detsembrist ka LUXE saalidesse
“Beebiga kinno” eriseansid jõuavad detsembrist ka LUXE saalidesse

“Beebiga kinno” eriseansid jõuavad detsembrist ka LUXE saalidesse

Forum Cinemas kinodes toimuvad “Beebiga kinno” eriseansid saavad nüüd pakkuda veelgi suuremat mugavust, sest väikelastele ja nende vanematele sobivaid linastusi hakatakse detsembrist näitama ka Coca-Cola Plaza mugavates LUXE saalides.

“Beebiga kinno” alustas oma tegevust Coca-Cola Plazas juba aastal 2004, kuid kuna see osutus kiiresti üpriski populaarseks, siis liikusime selle üritusega ka Tartu Ekraani ja Viljandi Centrum kinodesse,” märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. „Nüüd saame aga teatada, et Coca-Cola Plazas lisandub detsembrist valikusse ka üks meie LUXE saalidest.“

Kärtner lisas, et LUXE saalid on tavapäraste saalidega avaramad, seal on sama ruumi peale vähem istekohti ning ka jalaruumi on tuntuvalt rohkem. „LUXE saale iseloomustavad mugavad lamamistoolid on küll laste ohutuse tagamiseks selle ürituse ajaks välja lülitatud,“ lausus Kärner.

„Beebiga kinno“ teeb eriliseks see, et filmide heli on vaiksem ja valgust on saalis tavaseanssidega võrreldes rohkem. Iga pilet annab automaatselt kaks kohta, mis tähendab, et laps võib filmi ajal istuda süles või emme-issi kõrvalistmel. Kaasa saab võtta ka turvahälli või kandelina, milles pisibeebi saab filmi ajal vajadusel uinuda. Kogu seansi ajal võib julgelt ringi liikuda ja vajadusel ka saalist väljas käia. Kino on üles seadnud ka mähkimiseks laua ja mikrolaineahju beebitoidu või piima soojendamiseks. Lisaks saab eriseansi ajaks jätta kärud selleks päevaks eraldi loodud valvega käruparklasse.

“Filmivalik on meil alati tehtud selline, et oleks midagi imikutega tuljatele kui ka suuremate lastega vanematele,” lausus Kärner. “Esimesel puhul saab valida filmi, mis mõeldud pigem täiskasvanutele ja teisel puhul on valikus enamasti animatsioon, mis peaks siis vanemate laste tähelepanu tõmbama.”

Lisaks filmile endale toimub seansside eel erinevate uute toodete tutvustamine ja tihti saab lisaks filmielamusele linastuselt kaasa ka kingitusi. Sügisest lisatakse “Beebiga kinno” seanssidega ka Coca-Cola Plaza Luxe saalis, et külastust kõigile veelgi mugavamaks ja luksuslikumaks teha.

“See üritus on lastevanematele hea võimalus kino külastada ilma, et peaks muretsema, et beebiga tegelemine kuidagi teiste filmielamust segama hakkakas ning lisaks on see lastevanematele lihtsalt tore kohtumispaik. Päris paljude jaoks on see kujunenud igakuiseks traditsiooniks. Suvel on muidugi ka päris heaks eeliseks vahel põgeneda kõrvetava päikese käest kinosaali mõnusasse temperatuuri,” märkis Kärner.

Head Uudised GoodNews