1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Vaid ühel õhtul näeb kinodes dokumentaali virtuaalansamblist Gorillaz
Vaid ühel õhtul näeb kinodes dokumentaali virtuaalansamblist Gorillaz

Vaid ühel õhtul näeb kinodes dokumentaali virtuaalansamblist Gorillaz

Esmaspäeval, 16. detsembril linastub Forum Cinemas Tallinna ja Tartu kinodes planeedi edukaima virtuaalansambli Gorillaz avameelne dokumentaalfilm.

„Gorillaz: Reject False Icons“ on verivärske dokumentaalfilm briti legendaarsest bändist Gorillaz, mis on kantud Guinessi rekordite raamatusse kui planeedi edukaim virtuaalansambel.

„Selle erakordse filmi teebki põnevaks just see salapära, mis bändi ümber on alati olnud, kuigi tegelikult on selle tegijad ju teada,“ märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod. „Dokumentaalis jälgitakse bändi iga liigutust tervelt kolme aasta jooksul, mille sisse jääb kahe paljukiidetud albumi sünd ning ka maailmaturnee.“

Lavastaja Danholm Hewletti vahendusel on see esimene võimalus kiigata virtuaalsete tegelaskujude taha peitunud bändi kulisside taha ning sukelduda sügavuti Gorillazi ja nende perekonna maailma, kus bändi tegijad Murdoc Nicclas, Noodle, Russel Hobbs ja 2D segavad sujuvalt kokku virtuaalse ja reaalse.

Lisaks virtuaalansambli peamistele muusikutele näeb filmi jooksul ka aukartustäratavat hulka kaasartiste alates Noel Gallagherist lõpetades Vince Staplesi ja Shaun Ryderiga.

Gorillaz on pälvinud arvukalt auhindu ja saavutanud fenomeni staatuse terves maailmas. Bänd on tuuritanud San Diegost Süüriani ning pakub fännidele ülimalt loovaid ja täiesti esmakordseid lahendusi demonstreerivaid kontsertelamusi.

Dokumentaal on Forum Cinemas Tallinna ja Tartu kinodes vaid esmaspäeval, 16. detsembril. 

Head Uudised GoodNews