1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Coca-Cola Plaza tähistab täna sünnipäeva tasuta kinoseanssidega
Coca-Cola Plaza tähistab täna sünnipäeva tasuta kinoseanssidega

Coca-Cola Plaza tähistab täna sünnipäeva tasuta kinoseanssidega

Täna tähistavad Forum Cinemas Coca-Cola Plaza ja Viljandi Centrum kino oma ühist sünnipäeva. Nüüdseks 19. aastane Coca-Cola Plaza ja 3. aastane Centrum jagavad tähtpäeva puhul välja kokku tuhat tasuta kinopiletit, hulgaliselt soodsaid pakkumisi ja auhinnaloose.

„Nii Coca-Cola Plaza väärika kui ka Centrum kino väiksema, kuid mitte vähemolulisema, tähtpäeva eest täname sügavalt oma kõiki kinokülastajaid ja loodame, et oleme nende aastatega suutnud tuua inimeste igapäeva ohtralt rõõmu ja meelelahutust,“ märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.

Sünnipäevade puhul kutsub Forum Cinemas kõiki täna, 10. märtsil tasuta kinno ning jagab ka niisama pileteid. Centrum kinos on broneeritud 250 tasuta kohta kell 18.30 algavale seansile „Tõde ja õigus“ ning Coca-Cola Plaza pakub eelmise aasta suurteost 750-le inimesele kell 19.00 kino suurimas iSense saalis. „“Tõde ja õigus“ sai valitud just seepärast, et tegemist tõeliselt sünnipäeva väärilise teosega ning paljud külastajad on väljendanud soovi filmi uuesti suurelt ekraanilt näha või polegi seda seni teha saanud,“ selgitas Kärner.

Endale tasuta kinoseansile koha tagamiseks tuleb soetada 1€ kinkekaart, mida saab koheselt kasutada snäkipoes või siis järgmise kinopileti ostul.

Lisaks tasuta seanssidele on terve selle näda jooksul iga päev Forum Cinemas Facebooki ja Instagrammi kontodel käimas tasuta kinopiletite ning kino heade partnerite toodete ja teenuste loosimängud. Sünnipäevanädalal saab kino snäkipoodidest suure popkorni soetada keskmise popkorni hinnaga.

Head Uudised GoodNews