1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. LISASEANSID! Naistepäeva puhul on kõik oodatud vaatama erilist filmiprojekti „Naine“
LISASEANSID! Naistepäeva puhul on kõik oodatud vaatama erilist filmiprojekti „Naine“

LISASEANSID! Naistepäeva puhul on kõik oodatud vaatama erilist filmiprojekti „Naine“

Pühapäeval toimuva naistepäeva puhul näitab Coca-Cola Plaza lisaseansse erilisest ülemaailmsest filmiprojektist nimega „Naine“, mis annab sõna 2000 naisele viiekümnest riigist.

„Suurprojekt „Naine“ on kindlasti eriti sobilik vaadata just naistepäeval, sest pakub sügavat elamust kõigile vaatajatele. See heidab pilgu ülekohtule, mille all naised kannatavad, kuid samas toonitab see pigem naiste sisemist jõud ja nende võimet maailma muuta,“ selgitas Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner lisades, et naistepäeva puhul on kino loonud ka eripaketi, et filmi juurde ka head restorani nautida.

Filmi eesmärgiks pole keskenduda probleemidele või üleskutsetele naiste õiguste parandamiseks, vaid leida lahendusi ja üritada sugusid lepitada. Film puudutab teemasid nagu emadus, haridus, abielu ja varanduslik iseseisvus, kuid ka menstruatsiooni ja seksuaalsust.

Isiklikel kohtumistel põhinev linateos seab kokku sajad lood väga erinevatelt naistelt, kelle seas on näiteks riigijuhte, iluduskuningannasid, bussijuhte või farmereid väga kõrvalistest piirkondadest, mis edastab põhjalikuma pildi sellest, mida tähendab tänapäeval naine olla.

Film režissöörid tegid ühtlasi koostööd kunstnikega, nagu näiteks fotograaf Peter Lindbergh, et uurida naiste suhteid nende enda kehaga. Tantsijad kollektiivist Bandaloop  edastavad metafoorilise tantsu kaudu naiste jõudu ja võimeid tõusta taevasse.

Naistepäeva veel erilisemaks tegemiseks on Coca-Cola Plaza koostöös Rotermanniga kokku pannud eripaketi, mis koosneb mitmekäigulisest õhtusöögist restoranis R14 või Chicago 1933 ning „Naine“ eriseansist Coca-Cola Plazas“. Pakkumise juurde kuulub ka tasuta parkimine Rotermanni maa-aluses parklas ning restoranis ootab juba ees ka lillekimp.

Head Uudised GoodNews