1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. DANIEL LEVI KONTSERT TASUTA! Huvitegevuste mess „No vaata“ annab avalöögi uuele kooliaastale
DANIEL LEVI KONTSERT TASUTA! Huvitegevuste mess „No vaata“ annab avalöögi uuele kooliaastale

DANIEL LEVI KONTSERT TASUTA! Huvitegevuste mess „No vaata“ annab avalöögi uuele kooliaastale

No vaata

Enne algavat kooliaastat on paras aeg teha tutvust uute ja põnevate huvialade ja harrastustega, millega koolist vabal ajal tegeleda. Laupäeval, 29. augustil kell 13.00–17.00 on kõik huvilised oodatud huvitegevuste messile, mis toimub Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

Lastele, noortele ja lapsevanematele tutvustatakse huvitegevuste, noortekeskuste, sportimise ja muid vaba aja sisustamise võimalusi pealinnas. Kokku on messil esindatud ligi 30 erinevat organisatsiooni ja huvikooli üle linna. Toimuvad töötoad ja meeleolukad esinemised. Päeva lõpetab kell 18.00 Daniel Levi kontsert.

Kes messile kohale tulla ei saa, leiab infot erinevate pealinna huvikoolide, spordiklubide, noortekeskuste ja sügisel algavate huviringide ning treeningute kohta huvitegevuse elektroonilisest teatmikust „No vaata“ www.tallinn.ee/novaata.

„No vaata“ messi korraldajaks on Tallinna spordi- ja noorsooamet ning sündmuse eesmärgiks on edastada nii noortele kui lapsevanematele infot Tallinnas toimuvast huvitegevusest. Osavõtt messist ja töötubadest, kaasa arvatud õhtune Daniel Levi kontsert on huvilistele tasuta.

Head Uudised GoodNews