1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. DEJA VU GOES TO RIO! Pidu lounge’is lööb talvise kuumarekordi
DEJA VU GOES TO RIO! Pidu lounge’is lööb talvise kuumarekordi

DEJA VU GOES TO RIO! Pidu lounge’is lööb talvise kuumarekordi

unnamed (6)Sel reedel toimub Lounge Deja Vu’s kord kuus koostöös Bacardiga  toimuv Deja Vu Goes to Rio pidu, mis kütab enda RIO karnevaliga maja kuumaks ning viib Sind üheks õhtuks otsekui Brasiilia tänavatele ja randa! Troopilisel peol on oodata tõeliselt säravad kaunitare, lõbusate rütmidega noormehi, kes pakuvad enda saksofoni- ja  trummishowga tõelise elamuse ning piduliste meeleolu vürtsitavad kohapeal Bacardi tüdrukud!

Seekordne RIO Üritus saab olema väga meeleolukas. Laval ilutsevad sel öö kaunid Deja Vu diivad, kes iga mehe südame enda kütkestava brasiiliapärase välimusega kiiremini põksuma panevad ning põhilaval on oodata unustamatut live-show, mis ühelt õigelt Brasiilia peolt kuidagi puududa saa. Peo hoo tõmbab käima lõbus Brasiilia muusika, kui  Deja Vu’s astuvad  kuumaverelise live’iga üles Eesti tuntuim saksofonist Timo Vendt ning üliandekas Reigo Ahven.  Nende lõbusate rütmide taustal saavad kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ja unustada enda argipäevamured! unnamed (1)

Reedene öö Deja Vu’s on kui lühike soojamaa puhkus, mis lõõgastab, kütkestab ja lõbustab Sind piisavalt, et külmale ja rõskele Eesti talvele vastupidada! Kohtumiseni juba Reedel aadressil Vana-Viru 8!

 

Head Uudised GoodNews