1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM MUUSIKAHOMMIK! Jana Kask pani Hispaania golfiklubis vanema põlvkonna inimesed tantsima
FINEST FM MUUSIKAHOMMIK! Jana Kask pani Hispaania golfiklubis vanema põlvkonna inimesed tantsima

FINEST FM MUUSIKAHOMMIK! Jana Kask pani Hispaania golfiklubis vanema põlvkonna inimesed tantsima

jana-kaskEsimene esmaspäevane Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM telefonikülaline igahommikuprojektis, kus heade uudiste portaali GoodNews toel tutvustatakse üht Eesti muusikut, oli lauljatar Jana Kask, kelle kohta raadiotiim on välja uurinud, et ta on äärmiselt võimekas vokalist.

Ta on sedavõrd võimekas, et saate “Eesti otsib superstaari” otsinguvoorus kollase leheta jäänud Jana tassis Mihkel Raud tänavalt tagasi, et teha teistele, “ei” öelnud züriiliikmetele selgeks, kui suur elevant nende kõrvadel on tampinud, et nad tüdrukus talenti ei näe ega kuule. Jana sai uue võimaluse, kolm “jahhi” ja saatevõidu. Telefoni otsa tulnud Jana tutvustab oma argist esmaspäeva hommikut: ärkan, laulan hääle lahti, teen putru ja hakkan tööle. Vähemalt ühest lauljatari fännist koosnev tiim leiab, et lahti lauldud häälega on hea putru süüa ja hoiatab, et nemad trügivad artistide majja ja koorivad nad paljaks.

Seda tehakse siiski verbaalselt ning esimene traditsiooniline küsimus kõige ebatavalisema esinemiskoha kohta paljastab, et Janale oli selleks golfiklubi Hispaanias, kuhu olid kogunenud vanemad inimesed. Olles neile pisut kaasaegseid laule laulnud, võttis Jana ette nende eakate inimeste noorusaja laulud, näiteks Frank Sinatralt, ja see viis vanema põlvkonna inimesed kohe tantsupõrandale.

Kõigist Jana Kase vastustest saab selgema pildi, kuulates intervjuud!

Head Uudised GoodNews