1. Avaleht
  2. Melu
  3. FOTOD I Maskisaate Tulnukas Peeter Oja: detektiivid, olge edaspidi terasemad!
FOTOD I Maskisaate Tulnukas Peeter Oja: detektiivid, olge edaspidi terasemad!

FOTOD I Maskisaate Tulnukas Peeter Oja: detektiivid, olge edaspidi terasemad!

Eilses „Maskis laulja“ saates langetas maski Tulnukas, kelle kostüümi sees peitis end armastatud meelelahutaja Peeter Oja. Oja üllatas kõiki väga hea lauluoskusega ning soovitas detektiividel edaspidi terasem olla.

Detektiivid olid üllatusest pahvid, sest mitte keegi neist ei osanud Peeter Oja nime pakkuda. Võimalike variantidena käidi välja hoopis Teet Margna, Allan Roosileht, Kristjan Järvi, Linnar Priimägi, Tiit Pruuli ja Arbo Tammiksaar. Maski langetanud Ojale valmistasid need pakkumised nalja, sest ta oli kindel, et vanast sõbrast detektiiv Mart Juur tunneb ta kiiresti ära: „Arvasin, et Mart saab aru, kui ta hakkas Vesivärava kohvikust rääkima, aga siis pakkus välja Linnar Priimäe!“ Mart Juur omakorda põhjendas Priimäe-varianti lihtsalt: „Ma arvasin, et sa ei oska laulda,“ muheles ta. Tulnuka esituses kõlasid laulud “Mama, I’m Coming Home” ja “Crazy”.

Vihjeklipi alguses erinevais keeltes kõlanud tervitused viitasid Peeter Oja suurele reisihuvile. LS08 aga Kreisraadio legendaarsele loole „Leto Svet“, mida esitati Eurvisioonil aastal 2008. Vihjatud oli ka Peeter Oja stand up etendusele „Eestlased – erilised inimesed“ ning lõpuduellis kõiki vaimustanud „Crazy“ viitas otseselt Kreisiraadiole.

Nüüdseks on „Maskis laulja“ teise hooaja osalejates maski langetanud Kalevipojast Joel Ostrat ning Tulnukast Peeter Oja.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews