1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GALERII! Tallinnas avati uus foto- ja loomestuudio TEHAS
GALERII! Tallinnas avati uus foto- ja loomestuudio TEHAS

GALERII! Tallinnas avati uus foto- ja loomestuudio TEHAS

stuudio_tehas-26
Foto: Andres Raudjalg

9. veebruaril avati suurejoonelise peoga Kalamajas, endises Tallinna Masinatehase hoones uus foto- ja loomestuudio TEHAS. Avaüritusele lisasid meeleolu NOËP, DJ Anton Must ja Bombossa Brothers.

Tallinna ühte suurimasse foto- ja videoteenuseid pakkuvasse stuudiosse TEHAS on koondunud kuus nimekat Eesti foto- ja videograafi. Videooperaatoritena tegutsevad stuudios Rummu karjääri hittvideo autor Alari Teede produktsioonifirmast Hilife ning Mart Vares, Sander Allikmäe ja Laura Lisete Roosaar produktsioonifirmast Boy Band Films. Fotograafia teenuseid pakuvad vabakutselised fotograafid Andres Raudjalg ja Andrei Ozdoba.

stuudio_tehas-23
Foto: Andres Raudjalg

“Kuna kellelgi meist kindlat stuudiot ei olnud, otsustasime luua ühise töökeskkonna, kus oleks hea ja mõnus olla. Kunagise Tallinna Masinatehase hoone avarad ruumid osutusid oma kõrgete võlvidega ideaalseks kohaks erinevate fotosessioonide ja videoproduktsioonide läbiviimiseks, ” sõnas Stuudio TEHAS fotograaf Andres Raudjalg.

Foto: Andres Raudjalg
Foto: Andres Raudjalg

260-ruutmeetri suurune loomestuudio hõlmab endas kuue meetri laiust fotoseina ning avaraid, kõrgete lagedega kontoriruume. Ruumikat fotostuudiot on võimalik välja rentida erinevate foto- ja videosessioonide tarbeks. Hetkel veel mõned vabad kontorikohad on avatud ka pikemaajalistele üürnikele. Stuudio TEHAS asub Kalamajas, aadressil Kopli 70A.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andres Raudjalg

Head Uudised GoodNews