1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno külalised on täna Lauri Nebel ja Andra Aho
Hannes Võrno külalised on täna Lauri Nebel ja Andra Aho

Hannes Võrno külalised on täna Lauri Nebel ja Andra Aho

Täna õhtul on Tallinna TV saate “Hannes Võrno 33 minutit“ külalisteks Lauri Nebel ja Andra Aho.

„Ma väga austan näitlejaid, kes rolli nimel on valmis enamaks kui teksti päheõppimine ja lavastaja nägemuse elustamine. Minu tänane saatekülaline on just üks sellistest. Suur näitleja, kellele on antud jumalik võime elada igapäevase teatritableti doosita. Sellest, kuidas jõudu jagada ja millistel inimestel silm peal hoida, teavad need, kes ei haara teistest, vaid kellest haaratakse. Üks tunne veel, peale lugupidamise, on mul Lauri Nebeliga: prooviks ilma naljata. Temaga tuleb olla valvas. Ta on hea inimene, aga nii terav, et avastad selle alles siis, kui oled juba sisse lõiganud,“ sõnab Hannes.

„Kui ma kord üht vangi külastasin, oli minu saatjaks kinnipidamisasutuse territooriumil üks imekena tütarlaps. Mõistagi küsisin ma tema kaunil puusajoonel erivarustusega rasket vööd kõikumas nähes, miks ta just vanglas töötab. “Siin on väga huvitavad inimesed,” vastas kaunitar naeratades. Andra Aho, kibekiire rusika ja näkkutõusva jalahoobiga noor daam, kes oskab vastata sellistele küsimustele, mida tavaliselt naistelt ei küsita, on mul täna saates,“ iseloomustab Võrno teist külalist.

“Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 18. septembril algusega kell 21.30.

Võrno talk show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews