1. Avaleht
  2. Melu
  3. Inspira oktoobrikuu vaadatavuse TOP10
Inspira oktoobrikuu vaadatavuse TOP10

Inspira oktoobrikuu vaadatavuse TOP10

Telia Inspira kanal tõi oktoobris eksklusiivselt siinse telepublikuni „MasterChef Eesti“ 2. hooaja ning draamaseriaali „Estonia“, mis purustasid kiirelt kanali kõik senised vaadatavuse rekordid.

„MasterChef Eesti“ 2. hooaeg algas Inspiras 7. oktoobril ning kokku tuuakse uue hooaja jooksul televaatajani 12 osa. Oktoobris olid Inspira eetris neli esimest osa, millest kõiki on tänaseks vaadatud üle 50 000 korra.

Põhjamaade ja Balti riikide ühe kallima draamaseriaali „Estonia“ avaosa näitas Inspira 15. oktoobril ning seni on vaatajani jõudnud seriaali kolm esimest osa (kokku on seriaalil 8 osa). Seriaali seni kõige vaadatum osa on kogunud üle 52 000 vaatamise.

„Inspira kanali vaadatavus pole kunagi olnud nii kõrge kui oktoobris ning loomulikult on meil väga hea meel selle üle, et kanali pakutav sisu läheb korda sedavõrd paljudele inimestele,“ ütles Telia televisiooni ja meelelahutuse valdkonna juht Birjo Kiik.

Ühtlasi tõi Kiik välja, et oktoobris kasvas Inspira kanali vaadatavus võrreldes 2023. aasta keskmisega ligemale 25% ning selle kasvu taga on tugeva sügisprogrammi jõudmine Inspira vaatajateni.

„Meie eesmärk on pakkuda Inspira vahendusel Telia TV klientidele sellist telesisu, mida mujal Eestis ei näe ning kõik senised vaadatavuse numbrid kinnitavad, et võetud suund on end õigustanud. Plaanime ka edaspidi pingutada selle nimel, et tuua Inspirasse eristuvat ja eksklusiivset telesisu,“ lisas Kiik.

Inspira oktoobrikuu vaadatavuse TOP10

  1. „MasterChef Eesti“ – 2. hooaeg
  2. „Estonia“
  3. Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga mängud
  4. „Pööre: Washingtoni spioonid“
  5. „Kollanokk“
  6. „Määratud ellujääja“
  7. „CSI: Kriminalistid“
  8. „Muumiad“
  9. „Suur Vallrahu: elav aare“
  10. „Õed Spencerid“

Inspira kanali originaalsaateid (sh „MasterChef Eesti“, „Estonia“ jt) ja hulgaliselt muud põnevat sisu saavad kõik Telia TV kliendid vaadata ka Inspira + keskkonnas.

Head Uudised GoodNews