1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Josh Twisti värske videosingel “Neon Lights” pakatab fantaasiast ning innustab olema sina ise
Josh Twisti värske videosingel “Neon Lights” pakatab fantaasiast ning innustab olema sina ise

Josh Twisti värske videosingel “Neon Lights” pakatab fantaasiast ning innustab olema sina ise

Josh Twisti värske videosingel “Neon Lights” pakatab fantaasiast ning innustab olema sina ise. Tegemist on artisti järjekorras kolmanda singliga, mis on jätkuks varasemalt ilmunud lugudele “Trippin’ in Love” ning eelmisel aastal koostöös R’n’B artist SVNDRA’ga välja antud palale “Last Night”.

“Vastilmunud lugu räägib julgusest olla sina ise ning särada ja väljendada end sama eredalt nagu loo pealkirjas mainitud neoonvalgus,” selgitab noormees loo tagamaid. “Kehastun videos kolmeks erinevaks müstiliseks karakteriks, kelles kõigis on omakorda kolm mitmesuguse iseloomuga tegelast, väljendamaks enda eri tahke ning võitlemaks tähelepanu eest.”

“Neon Lights” loomisprotsessi juures on Josh Twistil olnud aga oluliselt rohkem rolle kanda kui seda on produtsent ja laulja. Mainimata ei saa jätta videos nähtavaid pilkupüüdvaid kostüüme ning maske, mis on noormehe enda kätetöö; niisamuti valmis läbi tema nägemuse loole koreograafia ning animatsioonid. Veel lööb antud projektis taustalauljana kaasa Laura Prits, keda ühtlasi on ka videos näha ning tantsijateks on tuntud koreograaf Eghert-Sören Nõmm ja igati talendikas Miika Pihlak.

Josh Twisti puhul on tegemist omapärase artistiga, kes laiemale publikule tuntud rohkem oma audiovisuaalsete tööde poolest, olles andekas ning hinnatud kunstnik. Ta on koostööd teinud selliste nimedega nagu Stefan, nublu, Curly Strings ning Laura Põldvere. Noormehe muusikaline teekond sai alguse 2020. aasta lõpus, mil ilmus singel “Trippin’ in Love” ning sai järgneval aastal ka järje loo “Last Night” näol koostöös R’n’B artistiga SVNDRA. Kuulajaskonnani jõudnud lood on senini olnud nii artisti enda poolt produtseeritud muusika kui ka kirjutatud sõnadega.

Vaata alles õhtul ilmuvat videosinglit juba praegu!

Head Uudised GoodNews