1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Kinoskäimine võib viia Dubaisse!
Kinoskäimine võib viia Dubaisse!

Kinoskäimine võib viia Dubaisse!

Forum Cinemas on koostöös Tez Tour-iga käivitanud kõikidele oma kinoklubi liikmetele loosimängu, millest osa saamiseks tuleb üksnes kinoklubi liikmena võimalikult palju Forum Cinemas kinodes käia. Esimene loosimine viib ühe õnneliku kinoklubilise ja tema kaaslase Dubaisse.

Esimene reisimängu loos toimub suve lõpus ning selles osalemiseks tuleb kinoklubi liikmena üksnes võimalikult tihti kinos käia, sest iga ostetud pilet suurendab võiduvõimalust. „Tegelikult alustasime ostetud piletite hulka lugema juba juuni algusest ning teeme seda 31. augustini. Seejärel võtame kõik sellel ajavahemikul kinoklubiliste ostetud piletid ette ja valime nende seast võitja. See tähendab, et loosis osalemiseks ei pea midagi lisaks tegema. Tuleb olla lihtsalt Forum Cinemas kinoklubi liige ja selles ajavahemikus võimalikult palju kinos käima,“ selgitas Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.
Kui suve kolme kuu jooksul kinos käinute vahel loositakse välja sõit luksuslikku Dubaisse, siis septembrist novembri lõpuni ostetud piletite vahel läheb loosi juba uus reis. Kahele inimesele mõeldud reisi väärtuseks on 1500 eurot ning reisi aitab korraldada Tez Tour.

„Eks loosiõnn võib naeratada igaühele, aga siiski on rohkemaid pileteid ostnutel suurem võiduvõimalus. Näiteks ühed meie suurimad piletite ostjad on tegelikult näiteks emad, kes lihtsalt ostavad oma lastele iga kord korraga mitu piletit,“ lausus Kärner. „Selles mõttes võib nüüd minna lausa vaidluseks, et kas lased sõbral endale ka korraga pileti osta või tahad ikka seda piletit enda kinoklubi kontole.“

Head Uudised GoodNews