1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Komissar Rex” ehk maailma parima politseikoera uued seiklused taas Kanal 2s!
“Komissar Rex” ehk maailma parima politseikoera uued seiklused taas Kanal 2s!

“Komissar Rex” ehk maailma parima politseikoera uued seiklused taas Kanal 2s!

Komissar Rex 12, EP Bandiera_a_mezz_asta (1)Täna kell 22:30 on Kanal 2 ekraanil tagasi “Komissar Rex” – maailma armastatuima politseikoera uued ja põnevad seiklused.

Rex on kangelane. Oma eksimatu vaistu ja hämmastava intelligentsusega on Rexi nimetatud televisiooni popimaks kutsuks. Ta on kõike seda, mida inimene koeralt ootab – sõber, abiline ja truu seltsiline. Aga Rex on ka täiskohaga kriminaaltöötaja.

Rexi senine kolleeg ja partner komissar Lorenzo on ema haiguse tõttu sunnitud pöörduma tagasi Milanosse ja nii saab Rexi uueks paarimeheks mõneks ajaks inspektor Alberto Monterosso (Domenico Fortunato). Kõik Rexi kolleegid on aga üksmeelel, et tehnikavidinatest enam tasub usaldada politseikoera eksimatut nina ja vaistu.

Komissar Rex 12, EP La_casa_degli_spiriti (1)Uue hooaja esimeses osas avastab oma koeraga mängiv mees tühermaalt inimjäänused. Ohvriks osutub juba mitu aastat surnud ravimifirma juht.

Krimisarja “Komissar Rex” uus hooaeg stardib Kanal 2s täna kell 22:30, kohe pärast Teet Margna ja Kristjan Jõekalda “Kaks kanget Indias”.

Head Uudised GoodNews