1. Avaleht
  2. Muusika
  3. KUULA I Lisa Jennyferi uus singel räägib tundest, mis tabab, kui teed on läinud lahku
KUULA I Lisa Jennyferi uus singel räägib tundest, mis tabab, kui teed on läinud lahku

KUULA I Lisa Jennyferi uus singel räägib tundest, mis tabab, kui teed on läinud lahku

Eesti muusikamaailmas lööb taas laineid Dave Bentoni tütar Lisa Jennyfer Benita, kes on valmis jagama oma hinge sügavustest koorunud teist singlit “Walk On By”. See järgneb tema 2023 Raadio 2 Top1 auhinna võitnud debüütsinglile “Break Free”, mis leidis tee paljude kuulajate südametesse.

“Walk On By” on laul, mis räägib loo meile kõigile tuttavast tundest, mis tabab meid siis, kui teed on lahku läinud inimesega, kellega on jagatud oma elu kõige intiimsemaid hetki. See on aus ülestunnistus sellest, kui kummaline ja valus on üksteisest mööduda, teades teineteise sügavamaid saladusi, unistusi ja hirme, teeseldes samas, et ollakse võõrad.

Lisa Jennyferi sõnul on “Walk On By” kirjutatud südamest, püüdes sõnadesse panna kogemust, mis on universaalne, kuid millest rääkida on valus, ning millest ei räägita piisavalt. See on lugu sellest, kuidas aeg ja asjaolud võivad meid lahutada inimestest, kellega koos arvasime jagavat tervet igavikku. Kuidas leida jõudu ja väärikust astuda edasi, kandes endas kustumatuid mälestusi ja õppetunde.

“Walk On By” kutsub kuulajaid kaasa elama ja leidma lohutust teadmises, et me kõik jagame seda keerulist, kuid inimlikku kogemust. Läbi siira ja sügava esituse loodab Lisa Jennyfer, et see lugu pakub kuulajatele mõistmist ja ühendust hetkedel, mil sõnadest jääb puudu. Singel on kutse peatuda, kuulata ja lasta muusikal kõnetada südant viisil, mis sõnadega alati võimalik pole.

“Walk On By” on saadaval alates 23.02.2024 kõigil suurematel digitaalsetel muusika platvormidel, kutsudes kuulajaid jagama sügavat ja emotsionaalset teekonda. Lisa Jennyfer loodab, et “Walk On By” kajab vastu igaühe südames, kes on pidanud kalliks minevikuhetki, kuid kes on pidanud edasi liikuma ja avama oma südame uutele algustele.

Head Uudised GoodNews