1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUULA RAADIOSAADET! Heades uudistes on sel korral motorollerid ja kuldkalad
KUULA RAADIOSAADET! Heades uudistes on sel korral motorollerid ja kuldkalad

KUULA RAADIOSAADET! Heades uudistes on sel korral motorollerid ja kuldkalad

Raadiosaate "Head  uudised" saatejuht Monika Kuzmina Foto: Margus Vilisoo / MxM Stuudio
Raadiosaate “Head uudised” saatejuht Monika Kuzmina
Foto: Margus Vilisoo / MxM Stuudio

Head uudised teevad seekordselt erandi kõikide muude meediakanalitega võrreldes ning ei räägi võimuvahetusest Eestis ega välispoliitilisest olukorrast. Teemad on hoopis inimlikumad: foto kuldkalast, noorsootöö, noorte innustamine uutele tegudele ning vabatahtlikud organisatsioonid. Hea raadiokuulaja saab nii mõndagi teada saatejuht Monika Kuzminast.

Seekord alustatakse positiivsete uudistega portaalist. Teemaks on Eesti fotograaf Külli Sparre, kes võitis Sony ülemaailmse fotokonkursi. Foto neiust, kelle rolleril on kalaakvaarium, võlus ja pani mõtlema mõlemat saatejuhti. Külli Sparre valiti välja rohkem kui 70 000 võistlejat seast kontseptuaalse foto kategoorias. Pildi valmimine võttis autoril mitmeid kuid aega ning mitu varianti läks vett vedama. Lõpptulemus oli aga kõike seda väärt.

Juttu tuleb saates ka noortele mõeldud konkurssidest ja sellest, kui palju tänapäeva noori toetatakse. Luubi alla võetakse Noorte MoeP.A.R.K ja konkurss Noor moelooja 2014, kus Monika oli žürii esinaine. Ühiselt jõutakse arusaamani, et kõik algab noore inimese jaoks võimalusest silma paista. Kuid samas on palju andekaid, kes ei saa enda idee, toote  või teenuse müümisega hakkama, mistõttu võiks ettevõtlust õpetada juba väga noortele inimestele.

Saates on teemaks ka vabatahtlike organisatsioon “Minu unistuste päev”, kes viivad ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

Saate lõpul avaldab Monika ka suure hulga oma täitumata unistustest ja soovidest. Üheks neist on kirjutada raamat, teiseks õpetada inimesi ennast leidma ja otsima. Kuid need kaks pole sugugi kõik.

Heade uudiste portaal GoodNews ja Kuma raadio alustasid eelmisel aastal heade uudiste levitamisega ka Kuma raadios. Üllatavalt positiivne, värske ja headest uudistes pakatav raadiosaade “Head uudised” on Kuma raadios eetris igal neljapäeva kell 13.00 ja kordus on eetris igal pühapäeval kell 15.00.

Mis siis Eestimaal head toimub? SAAD TEADA, KUI KUULAD SAADET!

Saate “Head uudised” kordust kuuleb ka SIIT (GoodNews Kuma raadios 20. märts 2014)!

Head Uudised GoodNews