1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Maailma kuumim tantsunimi Markus Schulz kutsub Factory klubisse
Maailma kuumim tantsunimi Markus Schulz kutsub Factory klubisse

Maailma kuumim tantsunimi Markus Schulz kutsub Factory klubisse

Schulz 2Tallinn on sel nädalal Ameerika kuulsuste päralt ja seda nii poliitikas kui klubimuusikas. Otse Ühendriikide presidendi Barack Obama värsketes jälgedes saabub esmakordselt Eestisse Uue Maailma DJ number üks ja rahvusvahelise klubimuusika üks kuumimaid nimesid, raadiosaate “Global DJ Broadcast juht, muusik ja produtsent, Markus Schulz.

Saksa juurtega, kuid Ameerika klubimuusika pesas Floridas tegutsev legendaarne Markus Schulz, kelle elektroonilise tantsumuusika lõppematule pagasile annavad lisa muusikamaailmas kuulsust koguv Kolumbiast pärit DJ KhoMha ning päris omamaine jalakeerutajate hullutaja Beat Service, viib peoloomad klubimuusika imelisse ja veidi hullumeelsesse õhustikku Tallinna klubis Factory. Järgmisel õhtul keerutab tipp-DJ plaate juba Euroopa peosaare Ibiza klubis Amnesia.

39-aastane tantsumuusika teerajaja on muusika produtseerimisega tegelenud tervelt 24 aastat ja tema looming on helide sulam trance, house ja progressive muusikast. Juba pikemat aega on Schulzil kindel koht DJ MAG TOP edetabeli esikümnes ja mees on oodatud maailma erinevatel festivalidel ning suurimatel klubiüritustel. Tema Eestisse saabumine on kui Ameerika muusikapresidendi külaskäik, mis kergitab ka siinse klubimuusika taset.

Kontserdi peakorraldaja EDM Eesti esindaja Tarmo Tammel lubab, et maailmakuulsa DJ muusika muudab lummavalt vaatemänguliseks meeletu tulevärk parima valgustehnika, esmaklassilise lasershow, suurte ekraanide ja CO2 kahuritega.

Niisiis kutsub tantsumuusika üks rajajaid ja eestvedajaid Markus Shultz kõiki tantsust vaimustunuid ööklubisse Factory, kus meeletu tantsuöö juhatab kõiki suvistelt meeldejäävatelt vabaõhuüritustelt tagasi kuumade kehade ülesköetavate klubiseinte vahele.

06.09.14

VAATA VIDEOKUTSET!

Head Uudised GoodNews