1. Avaleht
  2. Melu
  3. „Maskis laulja“ avasaates langetas maski Kalevipojast Joel Ostrat!
„Maskis laulja“ avasaates langetas maski Kalevipojast Joel Ostrat!

„Maskis laulja“ avasaates langetas maski Kalevipojast Joel Ostrat!

TV3 „Maskis laulja“ teise hooaja avasaatesse jagus palju põnevust ja üllatusi. Saate lõpus langetas Kalevipoja maski kõigile tuntud tippkokk Joel Ostrat.

Detektiivid Mart Juur, Brigitte Susanne Hunt, Krista Lensin ja Kristjan Jõekalda olid Joel Ostrati nähes tõelises hämmingus, sest nemad pakkusid kostüümi sees olevaks tuntud inimeseks Allar Levandit, Jaak Maed, Priit Pulleritsu, Ott Tänakut, Andrus Värnikut, Daniel Levi Viinalassi või Henry Sildarut.

Kalevipoja esituses kõlasid laulud „Uncle John“ ja „Käime katuseid mööda“. Vihjeklipis olid viited näiteks Joeli kodulinnale Tartule, tema soengule ning saate „Joel Ostrati suur õhtusöök“ külalistele.

Maski langetanud Joel Ostrat tunnistas, et kostüümi sees laulmine on megaväsitav, kuid samas väga tore: „See sõit oli megalahe ja suured tänud, et mulle selle võimaluse andiste! Selleks, et teha kokast laulja, läheb aega – pidin poolteist kuud käima lauluproovides ja õppima ka tantsusamme. Võimalik, et näete mind koos Koit Toome ja Tanel Padariga jõulude ajal kirikutuuril,“ muheles ta.

Juba homme kell 21.00 on TV3s erisaade „Maski taga“, mille keskmes on avasaates maski langetanud Joel Ostrat.

Head Uudised GoodNews