1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. MEGAFOTOD I Chase & Status Eesti trummist ja bassist: „Duppy Bass” on tase!
MEGAFOTOD I Chase & Status Eesti trummist ja bassist: „Duppy Bass” on tase!

MEGAFOTOD I Chase & Status Eesti trummist ja bassist: „Duppy Bass” on tase!

22. veebruaril Tondiraba jäähallis esinenud Briti trummi ja bassi duo Chase & Status nimetas Eesti lemmikmuusikuna Sound In Noise’i (Eero Muiste).

„Tal olid kobedad palad „Duppy Bass” ja „Cowards”. Need väljastas ju Ram Records, mis on drum’n’bass’i üks tippe,” ütles duo.

Üldiselt on aga endiselt lemmik Shy FX: „Ta on olnud inspiratsiooniks ja õnneks nüüd ka sõber. Selliseid legende oma tuttavateks nimetada on alati suur õnn.”

Chase & Status on Eestis aastaid esinemas käinud ja iga kord on meeldinud. „Publik on alati võimas. Meile meeldib iga kord tagasi tulla,” ütles duo.

Eestis mängisid nad 22. veebruaril plaate võitlusspordiürituse The League järelpeol Tondirabas.

Lemmikvõitlejaid on neil mitmeid. Jorge Masvidal on aastaid lemmik olnud. Meeldivad muidugi omad Briti poisid, Darren Till, Brendan Loughnane, Nathaniel Wood, aga eriline lemmik on Conor McGregor.
„Ei meeldi mitte ainult Conori võitlusstiil, -intelligentsus ja oskus seda serveerida, vaid ka tema mõtteviis, visualiseerimisoskus ja kogu üldine hoiak võitlusmaailma suhtes. Tal on kõrgelennulised plaanid ja ta viib need täide. Ta on muutnud vabavõitluse nägu. Sedasorti staare ei kohta palju,” tõdes duo.

Nad teavad isegi Eesti võitlejaid. „Sten Saaremäest räägitakse päris palju. Kui ta samas vaimus jätkab, näeb teda ehk peagi UFC-s,” arvas duo.

Head Uudised GoodNews