1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nele-Liis Vaiksoo uue CD “Mina” esitluskontsert toimub homme
Nele-Liis Vaiksoo uue CD “Mina” esitluskontsert toimub homme

Nele-Liis Vaiksoo uue CD “Mina” esitluskontsert toimub homme

Nele-Liis Vaiksoo uue CD_Mina_esitluskontsert toimub hommeHomme ilmub Nele-Liis Vaiksoo esimene sooloplaat “Mina”!

Nele-Liis Vaiksool, keda viimati võis näha selle sügise kõige populaarsemas telesaates “Su nägu kõlab tuttavalt” edukalt võistlemas, ilmub 11. detsembril esimene sooloplaat “Mina”.

Nele-Liis alustas muusikalinäitleja karjääri 1998. aastal, kui ta osales Linnahallis muusikali “Kuningas ja mina” kooris. Kuid juba 2000. aastal valiti ta 16-aastaselt kehastama muusikali “Vampiiride tants” peaosalist Sarah’t. 2008-2010 mängis ta 382 korda sama osa Saksamaal, Oscari-võitja Roman Polanski lavastuses “Tanz der Vampire”. Sellest muusikalist on pärit ka laul “Öölaps”, mis kõlab siiamaani Eesti raadiotes ja valiti raadio “Elmar” poolt läbi aegade 1000 parima eestikeelse laulu konkursil suurepärasele 7. kohale.

Kokku on ta esinenud enam kui 20 muusikalis, millest tähtsaimad on: “Shrek” (Fiona), “Mary Poppins”(Mary Poppins), “West Side Story” (Maria), “Tuhkatriinu” (Tuhkatriinu), “Cats” (Jemima/Rumpleteaser), “Fame” (Serena Katz), “Oliver!” (Bet), “Pipi Pikksukk” (Pipi). Muusikali “Miss Saigon” (Kim) on ta esitanud nii Eestis kui ka reisinud sama lavastusega Saksamaal ja Luxemburgis. Sel suvel astus ta üles pintsess Belle’i rollis Roman Baskini lavastuses “Suveunistused”. Lisaks on andnud ta oma hääle Disney animafilmidele “Rapuntsel” (Rapuntsel) ning “Lõvikuningas” (Nala).

Uuel plaadil kõlavad imekaunid hitid nii Eestis lavastatud muusikalidest, nagu “Hüljatud”, “Cabaret” ja “Cats”, kui ka eestlastele ehk natukene vähem tuntud muusikalidest nagu “Jekyll and Hyde” ning “Funny Girl”. Koos näosaate kaasvõistleja Koit Toomega kõlab plaadil laul “Taevasse kirjutatud” Elton Johni muusikalist “Aida”. Kokku on plaadil 12 laulu, millest enamus on eestikeelsed. Ja loomulikult ei puudu plaadilt ka legendaarne duett Jazzi Zahharoviga
Öölaps”.

Plaadi esitluskontsert toimub 11. detsembril kell 20:00 NYC Piano Bar-is (Vana-Posti 8).

Head Uudised GoodNews