1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Sepo Seeman ja Jan Uuspõld võtavad mõõtu „Kes teaks?“ avasaates!
Sepo Seeman ja Jan Uuspõld võtavad mõõtu „Kes teaks?“ avasaates!

Sepo Seeman ja Jan Uuspõld võtavad mõõtu „Kes teaks?“ avasaates!

Alates homsest on TV3 reedeõhtutes uus lõbus telemäng „Kes teaks?“, mille juhid on kaksikõed Aaviksood ja kaptenid kaksikvennad Piusid. Avasaate külalisteks on Sepo Seeman ja Jan Uuspõld, kellega koos saavad põnevatele küsimustele kaasa nuputada ka televaatajad kodudes.

„Igas saates on mõlemal kaptenil küsimustele vastuste leidmisel abiks üks tuntud inimene. Vastustevariandid vajavad läbikaalumist, mida avasaates aitavad teha Jan Uuspõld ja Sepo Seeman,“ selgitas saate produtsent Kaupo Karelson.

Uus populaarteaduslik telemäng „Kes teaks?“ pakub harival, üllataval ja lõbusal viisil võimalust teada saada eriti ootamatute küsimuste põnevaid vastuseid. Näiteks: kes teaks, et magades hoiavad koprad üksteisel käppadest kinni; kes teaks, et äädikas hoitud muna muutub põrkavaks palliks? jms.

Saate formaat „Who Knew?“ pärineb Saksamaalt, kus seda on tehtud juba palju aastaid. Produtsent Kaupo Karelsoni kinnitusel on saade sakslaste seas väga populaarne, eetrisse on jõudnud isegi mitmetunnised XXL-versioonid. Lisaks on selle formaadi ostnud Portugali, Rumeenia, Sloveenia, Slovakkia ja teiste riikide telekanalid. Leedus läks saade eetrisse COVID-19 esimese laine ajal ja sai suure populaarsuse osaliseks.

„Kes teaks?“ saatejuhid on kaksikõed Alice ja Elyne Aaviksoo ning tiimikapteniteks kaksikvennad Priit ja Märt Pius. „Kui teistes telekanalites alustasid uut hooaega vaid kõigile hästi tuttavad telenäod, siis TV3 üritab seda maastikku alati ka elavdada. „Kes teaks?“ saatejuhid on praegu veel avalikkusele laiemalt tundmatud kaksikud Alice ja Elyne. Võib aga kindel olla, et need tüdrukud on vaatamist ja kuulamist väärt, eriti siis, kui hoogu lükkavad Eesti kõige tuntumad kaksikud Priit ja Märt Piusid,“ märkis TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv.

„Kes teaks?“ alustab TV3-s reedel kell 21.

Head Uudised GoodNews