1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tallinna Televisioon alustas uue hooajaga
Tallinna Televisioon alustas uue hooajaga

Tallinna Televisioon alustas uue hooajaga

Üllar Luup
Üllar Luup

Alates sellest nädalast leiab Tallinna TV eetrist taas hulgaliselt omasaateid, sisuka uudisteprogrammi ning mitmeid huvitavaid dokumentaalfilme ning meeleolukaid mängufilme.

Alanud hooajal alustavad mitmed uued omasaated. Esimest korda tuleb ekraanile filosoofi, esseisti ja rännumehe Mart Raukase sari „Gordioni sõlm“, mis kajastab tema reise ja suhtumist globaalsetesse probleemidesse. Linnar Priimäe uus saade „Ars longior“ vaatleb üle nädala kuut olulist kunstiteost läbi aegade ning saade “Nädal pealinnas” annab ülevaate Tallinnas toimuvast ja jagab nõu pealinlastele oma elu paremaks korraldamiseks. Lisaks tulevad eetrisse Üllar Luubi autorisaade „Luubi all“ ning Viktor Vassiljevi saade „Terviseminutid“.

Vaatajatele juba varasemast hooajast tuttavas saates „Kas tohib?“ tutvutakse Eesti poliitiliste prominentidega, kes kandideerivad Europarlamenti. Jätkavad ka saated ”Tele Tallinn. Linnapea Tund” ning “Omavalitsus”, kus antakse ülevaade Tallinna Linnavolikogu istungitel toimuvatest aruteludest. Otseülekandena edastatakse Tallinna linnavalitsuse istungi järgset pressikonverentsi ning Riigikogu arupärimisi ja vaba mikrofoni. Iga kuu alguses tehakse kokkuvõte Riigikogu eelnenud töökuust.

Lisaks alustab uut hooaega Peeter Ernitsa juhitud probleemsaade „Vaba mõtte klubi”, Andres Raidi saade “Mõtleme taas” ning Heimar Lengi terav ja kriitiline “Meedia keskpunkt”. Veel jätkavad saated „Kultuurimeeter“, „Maatriks“, „Pillimeeste klubi“, „Koolitants“, “Pühapäevatee” ja “Terve tervis”. Lisaks kajastatakse ettevalmistusi suureks laulu- ja tantsupeoks.

Igal argiõhtul kell 20 on kavas tunniajaline uudistesaade „TÄNA“, millele eelnevad 15minutilised lühiuudised kell 18 ja 19. Spordisõpru ootab alates 27. jaanuarist uus magasini tüüpi saade „Spordiakadeemia“. Jätkatakse ka otseülekannetega BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna mängudest VTB ühisliigas. Välisprogrammi kavast leiab hulgaliselt põnevaid dokumentaalfilme, tunnustatud mängufilme ning tuntud Euroopa teleseriaale.

Lisainfot Tallinna TV programmi kohta leiab: www.tallinnatv.eu/

 

Head Uudised GoodNews