1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna Viimsi kirikus Paul Neitsov ja Brigita Murutar
Täna Viimsi kirikus Paul Neitsov ja Brigita Murutar

Täna Viimsi kirikus Paul Neitsov ja Brigita Murutar

Brigita Murutar ja Paul Neitsov toovad täna, 25. novembril Viimsi Püha Jaakobi kiriku publiku ette „Leekiva armastuse“.

8. novembril startis Brigita ja Pauli kontserttuur „Leekiv armastus,“ mille raames annab muusikutepaar 10 südamlikku kontserti üle Eesti. Kontsertidel kõlab „vana Eesti kuld“ Silvi Vraidi, Tarmo Pihlapi, Genialistide, Jaak Joala ja paljude teiste repertuaarist ning mõned parimad palad mujalt maailmast, näiteks Viktor Tsoi „Kukuška“ ja kindlasti mõni teinegi lugu Aapo Ilvese sulest.

Paul Neitsov: „Kuna meie kuulame ise ka vanemat muusikat, siis tundus igati loogiline just nendest lauludest kontsertkava koostada, mis meile hinge lähevad, naerma ajavad või muul moel liigutavad. Suur osa kontserdil esitatavatest lauludest ongi meie lemmiklaulud.“

Brigita Murutar: „Eks armastus peabki leegiga põlema, ainult tasakaal ja harmoonia on selle põlemise juures olulised, muidu põleb armastus särinaga läbi või kustub lihtsalt vaikselt ja märkamatult“.

Paul Neitsov on noor kitarrivirtuoos, kes on teinud nii soolokarjääri (album „Karlovas on peaaegu kevad“, 2016) kui ka üles astunud mitmetes ansamblites, nagu näiteks Svjata Vatra, rahvamuusikaansambel Sireli, Wilhelm ning duodes Margus Vaheri, Indrek Kalda ja Ruslan Trotšinskiga.

Brigita Murutar on lauljanna ja blogija, kes tegi debüüdi Eesti Laulul 2014 koos Supernova ja „Laule täis taevakaarega“, on töötanud saatejuhina raadios Elmar ja jätkanud hoogsalt laulmist koos kaasa Paul Neitsoviga, andes juba kaks aastat duona kontserte üle Eesti.

Suurte kontsertlavade asemel on muusikud kontserdipaikadeks valinud väiksemad Eestimaa paigad, kus kontserte antakse kirikus, rahvamajas ja mõisas.

25.11 Viimsi Püha Jaakobi kirik

30.11 Rae kultuurikeskus

02.12 Tartu ERM-i teatrisaal

04.12 Rannu rahvamaja

Head Uudised GoodNews