1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tänavuse EFTA 2023 gala õhtujuhid on Saara Pius ja Franz Malmsten
Tänavuse EFTA 2023 gala õhtujuhid on Saara Pius ja Franz Malmsten

Tänavuse EFTA 2023 gala õhtujuhid on Saara Pius ja Franz Malmsten

14. aprillil jagatakse Alexela Kontserdimajas taas välja Eesti filmi- ja teleauhinnad. Pidulikul sündmusel tunnustatakse filmi- ja telemaailma parimaid. Tänavust galat juhivad andekad ja säravad näitlejad Saara Pius ja Franz Malmsten.

Saara Pius on alati unistanud sellest, et juhtida mõnda suurt teleshowd ja nüüd on see võimalus tal käes. “Oleme sel korral EFTAt juhtimas kahekesi ning juba see on midagi täiesti teistsugust, kui eelnevatel aastatel. Proovime pakkuda varasemale vastukaaluks omalt poolt värskust ja uudsust,” lisab Saara. “Meie Franzuga teeme kõike kindlasti omamoodi ja pisut teistmoodi kui eelnevatel aastatel, aga mis peamine, loomulikult anname endast parima. Olen põnevil ja elevil ning siiralt juba väga ootan seda õhtut.”

Franz Malmsten lisab, et gala juhtimine tähendab suurt vastutust ja põhjalikku eeltööd. “Usun ja loodan, et oleme oma ülesannete kõrgusel,” ütleb ta.

Foto: Rauno Liivand / Lumos photostudio

Varasemalt ei ole Saara ja Franz nii suure publiku ees ühiselt üles astunud, mistõttu saab see olema mõlema jaoks enneolematu ettevõtmine. Teineteise kohta jagub mõlemal näitlejal vaid kiidusõnu. “Franz on vaatamata oma noorusele juba üsna küps ja kogenud ning jõudnud palju teha. Rääkimata tema šarmist ja džentelmenlikkusest. Ta on andekas ja äärmiselt sümpaatne noormees,” ütleb Saara. Franzi meelest on Saara lihtsalt nii võluv, et ta suudab juba üksiainu oma auraga selle õhtujuhtimise ära teha. “Seega tean, et mul on kõrval imeline partner!”

Kokku jagatakse 14. aprillil toimuval pidulikul EFTA galal 31 auhinda, millest 16 filmikategoorias ja 15 telekategoorias. Kategooriate väljaselgitamisel teeb koostööd oma valdkonna professionaalidest koosnev žürii. Filmižürii kandidaadid esitavad tänavu erialaliidud ning teležürii kandidaadid telekanalid.

Head Uudised GoodNews