1. Avaleht
  2. Muusika
  3. TASUTA KONTSERT 14. JUULI I Artjom Savitski: teeme Lasnamäel ägeda kontserti, esitame nii enda lugusid kui ka maailmahitte
TASUTA KONTSERT 14. JUULI I Artjom Savitski: teeme Lasnamäel ägeda kontserti, esitame nii enda lugusid kui ka maailmahitte

TASUTA KONTSERT 14. JUULI I Artjom Savitski: teeme Lasnamäel ägeda kontserti, esitame nii enda lugusid kui ka maailmahitte

Artjom Savitski esineb neljapäeval, 14.juulil Lasnamäel, kell 18.00 Lindakivi platsil. Seal annab laulja annab umbes tunniajase kontserdi. Esitamisele tuleb nii artisti kuulsamaid laule kui ka maailmahitte.

Artjom Savitski, Kerli Vau ja Monika Kuzmina. Foto: Pealinn, Mats Õun

Reporter Jürgen Fogel uuris, kuidas kriisid muusiku elu mõjutavad ning kus teda suvel veel esinemas näha saab, vahendas Pealinn.ee!

Kas nii superstaarid valmistuvadki jalgrattaga sõiteks kontserdiks?

Suvi on käes ja ma otsustasin, et sel suvel ostan endale ratta, kütusehinnad väga motiveerisid mind selleks. See ei ole elektriratas just meelega, sest ma tahan aeroobset trenni teha. Muidugi elektrirataste valik on praegu väga suur,  aga ma tahtsin endale kruiisiratast, millega saab samal ajal natuke trenni teha ja ilma nautida kui niisama enda lõbuks sõidan.

Kui  palju  mõjutavad kriisid muusikuid, muusikut kui sind ja kas kriis võib tegelikult olla artisti jaoks kõige kreatiivsem aeg?

See  on nii ja naa. Kui ümberringi on kriisid, siis võib-olla loominguliselt on ka raske ja siis ei pruugi olla motivatsiooni muusikat teha, sest kunagi ei tea, millal seda esitada saab.

Mul on õnneks  hästi  läinud,  sest  peale  muusika  tegelen  veel  väga  palju  meelelahutuslike  asjadega: sotsiaalmeediaga ja töötan ka helirežissöörina. Kui ma esineda ei saanud, siis olid mul õnneks teised sissetulekud.

Mis kontsert neljapäeval tuleb? Mida rahvale esitad?

Teeme sellise põneva seti koos trummidega. Teeme umbes tunniajalise kontserti, esitame enda lugusid, mõningaid maailmahitte ja ka venekeelseid lugusid. Kõigile kindlasti midagi!

Kust sind sel suvel veel näha saab?

Enamasti esinen eraüritused: pulmades ja suvepäevadel. Peale selle teen ka õhtu- ja päevajuhtimist, et erinevaid üritusi on päris palju.

Sa oled nagu hunt kriimsilm, üheksa ametit ja kümnes on laulja?

Vahel mõtlen ka, et erinevaid asju on väga palju. Samas on see tore vaheldus elust, et ei ole koguaeg üks ja sama rutiin, vaid iga päev ongi täiesti erinev.

Kas sa jõuad puhata ka?

Eestis  ei  jõua, sest  koguaeg on  midagi  teha  ja  isegi  kui  tundub,  et  nüüd  järgmine  nädal  on  tulemas  vaba  päev,  siis  see  täitub  ka  näiteks  kasvõi  mingi  intervjuuga  või  on  vaja  sotsiaalmeedia  postitust  teha  või tuleb kiri ja on vaja kiiresti tegutseda. Üldiselt kui ma puhkan, siis ma üritan puhata väljaspool Tallinna või veel parem väljaspool Eestit. Aga ma soovin kõigile mõnusat suve!

Artjom Savitski, Andres Laigo ja Monika Kuzmina. Foto: Pealinn, Mats Õun

Allikas: Pealinn

Head Uudised GoodNews