1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tantsud tähtedega
  5. TV3 „Tantsud tähtedega“ viimaseks osalejaks on Ülle Lichtfeldt
TV3 „Tantsud tähtedega“ viimaseks osalejaks on Ülle Lichtfeldt

TV3 „Tantsud tähtedega“ viimaseks osalejaks on Ülle Lichtfeldt

Telesügise suurima show „Tantsud tähtedega“ kõik tantsutähed on selgunud. Viimasena avalikustatud osalejana astub tantsupõrandale ka armastatud näitlejanna Ülle Lichtfeldt.

Ülle Lichtfeldt kinnitab, et eelkõige ajendas teda saatesse tulema heategevuslik eesmärk – võimalus toetada Eesti Vähiliidule uue põlvkonna liikuva kompuutertomograafi soetamist.

„Heategevuse kõrval pakub põnevust ka võimalus võistlustantsuga tegeleda, sest kunagi pole hilja õppida ka midagi uut,“ sõnab andekas näitlejanna. Kuna Rakvere Teatris algas hooaeg ning Üllel oli alles äsja esietendus ja lisaks toimuvad ka muud etendused, saab treeninguid korraldada Rakvere-Tartu-Tallinn-Pärnu-Paide-Rannu-Haapsalu marsruuti arvestades. „Avastan oma keha lihasgruppides tundmatuid ja seni kasutamata lihaseid, võtan poose ja tantsuvõtteid, mida pole elades teinud…raske on….aga mis tähtsust on minu katsumustel võrreldes nende inimestega, keda saade nende mures toetab,“ märgib Ülle Lichtfeldt.

Ülle Lichtfeldti treeneriks on Marko Mehine, kes alustas tantsimisega juba 5-aastaselt. Tantsukarjääri jooksul sai temast 17-kordne Eesti meister võistlustantsus. 2002. aasta standardtantsude Maailma Meistrivõistlustel saavutas ta juunioride II klassis (14-15 aastased) hõbeda ja kümne tantsu MM-il 2004. aastal noorte klassis (16-18 aastased) samuti hõbeda ning standardtantsude ja kümne tantsu MM-il 2005. aastal noorte klassis 6. koha. Marko on ka kahekordne Põhjamaade meister ja kolmel korral järjest (2003-2005) tunnistatud koos partneriga Eesti parimaks tantsupaariks. Lisaks on Marko varasalves Euroopa noorsoomängude võitja tiitel. 2005. aastal omistati talle koos partneriga Eesti Vabariigi spordipreemia.

Marko tantsis kokku 16 aastat. Pärast seda hakkas ta tantsutreeneriks ja täna õpetab ta tantsijaid Tartus tantsukoolis „Respect“, mida juhib koos abikaasaga – samuti endise tuntud tantsijanna Kaisa Oja-Mehisega. Marko on ka tantsukohtunik. Ta lõpetas 2009. aastal Tartu Tervishoiu Kõrgkooli füsioterapeudi erialal.  2010. aastal treenis ja tantsis ta „Tantsud tähtedega“ saates nõid Nastjaga. Nad pääsesid poolfinaali ja jõudsid 3. kohale.

Sügise suursaate „Tantsud tähtedega“ kõik uuel hooajal osalevad kaheksa paari on tänaseks avalikustatud: Jüri Ratas ja Kristina Tarmet, villemdrillem ja Greta Korju, Kadri Tali ja Mairold Millert, Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus, Ruslan Trochynskyi ja Anabel Aunver, Juss Haasma ja Kerstin Kruuse, Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan ning Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine.

„Tantsud tähtedega“ alustab TV3s pühapäeval, 9. oktoobril kell 20.00.

Head Uudised GoodNews