1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. Vaba Laval toimub üliäge kitarrikontsert! Laval viis meest ja viis kitarri, proove ei tehta!
Vaba Laval toimub üliäge kitarrikontsert! Laval viis meest ja viis kitarri, proove ei tehta!

Vaba Laval toimub üliäge kitarrikontsert! Laval viis meest ja viis kitarri, proove ei tehta!

Järgmisel nädalal, 20. novembril on Tiit Trofimov Vabal Laval korraldamas ühte üliägedat kitarrikontserti, kus esinevad Raigo Kaljus, Silver Siilak, Marten Kuningas, Rain Tunger ja Hanno Padar.

„Ütlen ausalt, et need esinejad seal on minu jaoks kõige lugupeetavamad kitarrimängijad, keda mina enda elus olen kohanud. Nende olemus ja muusika iseenesest on juba nii sügav, vaba, vahetu ja puhas, et kui need viis venda tulevad lavale, siis ma ise ka ei tea, mis juhtuma hakkab. Tegemist on teistsuguse täiesti spontaanse kontserdiga, kus viis meest hakkavad vaheldumisi oma loomingut jagama. Sealjuures joome ka pu-erh-teed, mis omakorda veelgi meie südameid avab. See kõik viib meid täiesti teise seisundisse, avades südameid ja siis te näete, mis kohapeal juhtuma hakkab,” lubab Trofimov.

„Ma olen teinud väiksemaid kontserte varemgi, aga see on midagi täiesti teistsugust, sest viis nii südamekeskmes mees korraga laval – see on uskumatu,” lisab ta.

„Kutsun sind 20. novembril kell 19 Vabale Lavale seda kõike kogema ja neid muusikuid toetama. Tulge seda üritust toetama, sest kui me ei käi kogemas, siis me ei saagi teada, kuidas on võimalik asju teistmoodi teha. Nii et minu palve või üleskutse sulle on see, et kui sul on sel õhtul vaba õhtu, siis ole kohal- nii lihtne see ongi! Ootame teid kõiki seda üritust koos kogema, toetama ja looma,” lõpetab Trofimov.

Piletid on müügil SIIN!

Liitu sündmusega Facebookis!

Head Uudised GoodNews