1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. Valgamaal toimub täna “Aaretejaht”
Valgamaal toimub täna “Aaretejaht”

Valgamaal toimub täna “Aaretejaht”

6. septembril tähistatakse Valga maakonna sünnipäeva aaretejahimänguga.

Valga maakond loodi 6. septembril 1920 ja seega on käes maakonna 99. sünnipäev. See on toimunud traditsiooniliselt mänguga “Aaretejaht,” milles osalema on oodatud kõik maakonna elanikud.

„Selleaastane mäng on kui lõbus avastusretk Valgamaal nägemaks maakonna erinevaid paiku. Ma olen rõõmus, et selline traditsioon maakonnas jätkub ja meie maakonna ettevõtjad ja omavalitsused on väga heal meelel nõus aitama maakonna aaretekotte täita,” ütles Valgamaa Arenguagentuuri juhataja Anneli Kattai.

Start antakse kell 13, kui raadios Ruut FM, veebiportaalis Valgamaa.ee, Valgamaa Facebookis ja Lõuna-Eesti Postimehe veebiportaalis avaldatakse info 13 maakonna eri paika peidetud aardekaardist. Järgmine vihje aardekaardi asukohast antakse samades kanalites kell 14 ja viimane vihje kell 15. Igas leiukohas on leitav vaid üks aardekaart.

Niipea kui mõne piirkonna aardekaart on leitud, avaldatakse sellekohane info ka maakonnaportaalis ja Facebookis.

Kingikotis on olnud koolidemeeneid, majutus- ja saunateenuseid, kanuumatkapakette, lihatooteid, moosi, mett, kartulit, piimatooteid, ööklubipääsmeid, lehetellimusi, firmasümboolikat ja palju muud.

Head Uudised GoodNews